reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

reklama
wlasnie dzwonilam do szpitala i poklamalam, ze mam od godziny skurcze co 5 min, a tam polozna do mnie, ze : poczekaj jak beda co 3 min i zadzwon:szok: , k****!!! Ja sie tu wykoncze!Dobrze, ze do szpitala blisko.

Anielka, mnie też odesłali i kazali przyjechać jak będą skurcze co 2-1 minutę. I tak zrobiłam i zajechałam do szpitala z rozwarciem 8 cm :) Ale mam nadzieję, że jutro znajdę czas na opis porodu ;-) Trzymam kciuki za szybkie i bezbolesne rozwiązanie :-)

Gosia a gdzie Ty zamierzasz rodzić? i dlaczego tak długo Cię trzymają? chyba powinnaś leżeć już w szpitalu na wywołanie.

iga wszytskiego najlepszego !!!

moj maluszek dostal dzis kolki pierwszy raz...ale placz ja bylam bardziej wystraszona niz on:zawstydzona/y: no ale koperek pomogl no i cudowne rece babci :-)

my z T mamy pierwsza prawdziwa rocznice slubu cywilnego 29 lutego :-):-)

Anielkaaa życzę szybkiego porodu. Pewnie to już tuż tuż.
Iga sto lat, dużo zdrówka, spełnienia marzeń i duużoo miłości:-).
Asiuk witamy i czekamy na opis porodu. Zaskoczyłaś nas wszystkich, że tak szybko się u Ciebie akcja potoczyła.

reklama
Suwak jest ustawiony na termin 21.01. W karcie ciąży mam 22, przenoszona jest więc 8 dni.
Jutro pogadam z kimś kompetentnym, mam nadzieję. Obym nie trafila na swojego gina bo on w kółko to samo gada.

EDIT: stwierdzam ze musze jeszcze jakieś 24 poczekać z rodzeniem, bo mam dużo rzeczy do zrobienia. Uszczelnić okna, wyłożyć wykładzinę, skontaktować się z księgową, przesłać jej skany... Duuuuuzo tego. No więc ok Wera. Umawiamy się na pojutrze.w dzień, żebym się mogła wyspać jeszcze.

Ostatnia edycja:
Do góry