reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

wlasnie dzwonilam do szpitala i poklamalam, ze mam od godziny skurcze co 5 min, a tam polozna do mnie, ze : poczekaj jak beda co 3 min i zadzwon:szok: , k****!!! Ja sie tu wykoncze!Dobrze, ze do szpitala blisko.

reklama
anielkaa trzymam kciuki
widze, ze podejscie po sasiedzku takie same w szpitalu. Jak chcesz epidural to juz jedz i powiedz ze z bolu wytrzymac nie mozesz. Jak pojedziesz na ostatnia chwile to wiadomo, ze nie podadza, co najwyzej blokera nerwu sromowego dostaniesz. Ale wierze, ze pojdzie szybko i malo bolesnie. Powodzenia:-)

Liv. Alka wiadomo lepiej w domu. liv ja nie wiem czy chce epidural, chce zeby bylo juz po wszystkim. ogolnie jeszcze wytrzymuje i jak mowie poklamalam polozna ale i tak sie nie dala.
ps moj R dostal sraczke:-D

lepiej w domu, dlatego poszlam spac jak rodzilam:-D
jak nie chcesz epiduralu to poczekaj w domu do skurczy co 3 minuty, masz blisko do szpitala, zobaczysz wtedy jak szybko pojdzie, nawet nie bedzie czasu na to by pomyslec, ze juz rodzisz a Robin wyjdzie

Iga Najlepszego życzę :) dużo uśmiechów na twarzy :) i dużo snu :)
Alka nie głupi ma P. pomysł z tym 29 lutym :-D
swoją drogą mój tato śp. był z 29lutego ;-) dziadek opowiadał że jak się tato urodził to nie chcieli wpisać tej daty.. ale dziadzio się wykłócił ;-)
Anielka trzymam kciuki za szybkie i bezbolesne rozwiązanie :)

Mój dziadek też urodził się 29 lutego .... Biorąc pod uwagę urodziny co 4 lata to mam biologicznego dziadka młodszego od siebie :-D:-D ... tylko, że jemu mimo wszystko wpisali 1 marzec a akcie urodzenia ....

.....

postanowiłam przywitać się z lutówkami - bo pewnie po części będę też do nich należeć hihi

reklama
anielkaa Ty już nie czekaj do wieczora, tylko jedź od razu - już się pogodziłam z myślą, że na koniec zostanę only ja, Marciaa i aninaa :-D achhh no i Gośka ewentualnie, ale coś czuję, że ona też ściemnia i do jutra się rozpakuje:laugh2:

Muszę Cię, Alka, rozczarować. na ktg oczywiście wielkie nic. I do tego dłużej musisłam leżeć, bo co się Królewna nie ruszyła to uciekała i przychodziła mi cały czas babeczka przestawiać czujnik i szukać Małej. Jutro na 8 rano znów ktg.

Ja piernicze, co za złośliwa małpka. I jeszcze mnie telefony dobijają. "Jeszcze nie?" "Dacie znać?"

Nie kurna, nie damy. Zachowamy tę wiadomość dla siebie.

Do góry