reklama
livastrid
2010 & 2012
anielkaa trzymam kciuki
widze, ze podejscie po sasiedzku takie same w szpitalu. Jak chcesz epidural to juz jedz i powiedz ze z bolu wytrzymac nie mozesz. Jak pojedziesz na ostatnia chwile to wiadomo, ze nie podadza, co najwyzej blokera nerwu sromowego dostaniesz. Ale wierze, ze pojdzie szybko i malo bolesnie. Powodzenia:-)
widze, ze podejscie po sasiedzku takie same w szpitalu. Jak chcesz epidural to juz jedz i powiedz ze z bolu wytrzymac nie mozesz. Jak pojedziesz na ostatnia chwile to wiadomo, ze nie podadza, co najwyzej blokera nerwu sromowego dostaniesz. Ale wierze, ze pojdzie szybko i malo bolesnie. Powodzenia:-)
livastrid
2010 & 2012
lepiej w domu, dlatego poszlam spac jak rodzilam
jak nie chcesz epiduralu to poczekaj w domu do skurczy co 3 minuty, masz blisko do szpitala, zobaczysz wtedy jak szybko pojdzie, nawet nie bedzie czasu na to by pomyslec, ze juz rodzisz a Robin wyjdzie
jak nie chcesz epiduralu to poczekaj w domu do skurczy co 3 minuty, masz blisko do szpitala, zobaczysz wtedy jak szybko pojdzie, nawet nie bedzie czasu na to by pomyslec, ze juz rodzisz a Robin wyjdzie
fazerkamm
Fanka BB :)
Iga Najlepszego życzę dużo uśmiechów na twarzy i dużo snu
Alka nie głupi ma P. pomysł z tym 29 lutym
swoją drogą mój tato śp. był z 29lutego ;-) dziadek opowiadał że jak się tato urodził to nie chcieli wpisać tej daty.. ale dziadzio się wykłócił ;-)
Anielka trzymam kciuki za szybkie i bezbolesne rozwiązanie
Alka nie głupi ma P. pomysł z tym 29 lutym
swoją drogą mój tato śp. był z 29lutego ;-) dziadek opowiadał że jak się tato urodził to nie chcieli wpisać tej daty.. ale dziadzio się wykłócił ;-)
Anielka trzymam kciuki za szybkie i bezbolesne rozwiązanie
livastrid
2010 & 2012
Iga usmiechu i duzej ilosci czasu wolnego
moj wujek przyszedl na swiat 29 lutego i sie zachowywal tak, jakby naprawde urodziny mial raz na 4 lata, wieczny dzieciak, zreszta do tej pory taki jest
moj wujek przyszedl na swiat 29 lutego i sie zachowywal tak, jakby naprawde urodziny mial raz na 4 lata, wieczny dzieciak, zreszta do tej pory taki jest
Mój dziadek też urodził się 29 lutego .... Biorąc pod uwagę urodziny co 4 lata to mam biologicznego dziadka młodszego od siebie ... tylko, że jemu mimo wszystko wpisali 1 marzec a akcie urodzenia ....
.....
postanowiłam przywitać się z lutówkami - bo pewnie po części będę też do nich należeć hihi
.....
postanowiłam przywitać się z lutówkami - bo pewnie po części będę też do nich należeć hihi
~P.
Styczniowy tata
moj R dostal sraczke
Znaczy, że to normalny objaw... jestem spokojniejszy
reklama
anielkaa Ty już nie czekaj do wieczora, tylko jedź od razu - już się pogodziłam z myślą, że na koniec zostanę only ja, Marciaa i aninaa achhh no i Gośka ewentualnie, ale coś czuję, że ona też ściemnia i do jutra się rozpakuje
Muszę Cię, Alka, rozczarować. na ktg oczywiście wielkie nic. I do tego dłużej musisłam leżeć, bo co się Królewna nie ruszyła to uciekała i przychodziła mi cały czas babeczka przestawiać czujnik i szukać Małej. Jutro na 8 rano znów ktg.
Ja piernicze, co za złośliwa małpka. I jeszcze mnie telefony dobijają. "Jeszcze nie?" "Dacie znać?"
Nie kurna, nie damy. Zachowamy tę wiadomość dla siebie.