Mami91
Fanka BB :)
Edytka w takim razie gratulacje!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
czesc dziewczynki ... my już po wszystkim
Majeczka urodziła sie 24.01 o godzienie 00:25 sn, waga 3750 55 cm 10 pkt. Pierwszy okres porodu trwał 3 h drugi 40 min niestety ze wzgledu na moje małe gabaryty a duze malutkiej musiałam być nacinana ... ból niewyobrażalny - no ale jesteśmy już w domku. po poniedziałkowym masażu szyjki przez mojego gina tak ładnie wszystko się rozkręciło że w sumie nawet się cieszyłam że tak wszystko z nienacka. Położną miałąm fantastyczna ... jak znajde wiecej czasu opiszę wszystko w odpowiednim wątku Pozdrawiamy cieplusio wszystkie mamy ... te rozpakowane i te jeszcze nie
P.S. a myślałam że będę ostatnia
P.P.S Alka - do doktora Jachowskiego - a na Polnej tlok ... w środę kobiety czekały na sale porodowe ... w dniu mojego wypisu było na poporodowych 17 oczekujących na sale na oddziałach położniczych ... jakaś masakra. ja w sumie sama czekałam ponad 12 godzin na miejsce. a Ty w końcu gdzie zdecydowałaś się rodzić ...?
Ciężki kawałek chleba, bo każda z Was pisze w innym temacie, że urodziła i nie wszystkie dane, dlatego tabelka taka wybrakowana. Jak kogoś pominęliśmy albo czegoś brakuje to zawsze można dosłać na PW, ale staramy się na bieżąco aktualizować jak tylko wyłapiemy coś między wierszami ;-)
:-d:-d:-dto, ze gapcio czy w ciazy?