reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

Alka :) Jakbym Cie nie postraszyła to pewnie byś dziś urodziła, cwaniaro.

Karolcia
, Tysia coś dziwnego z tymi zwolnieniami i jakaś ściema. Ja mam (miałam) termin na 22.01 a L4 wystawione do 5.02 bez żadnego mrugnięcia okiem.

reklama
Aj ja już ledwo chodzę cała lewa noga mi drętwieje plecy strasznie bolą. Czuję od 3 dni silne skurcze kilka razy dziennie aż się dziwię żęna ktg nic im nie wyszło. Ten szpital to porażka więc jeśli nic sięnie zmieni i skurcze nasilą się to pojadę jutro rano do szpitala na Inflancką i zobaczymy co powiedzą.

hej ja sie witam i korzystam dopoki mala na spacerku z prababcia:)
troche zmeczona jestem bo wczoraj emi przechodzila kryzys to byla masakra jakas;/ ciagle plakala od wieczora i nie mogla zrobic kupki no nic nie pomagalo i dopiero dzis kupencja i brzydka zielona z odcieniem czarnego i rzadka dodam ze u mnie sie jakos prawie wszyscy pochorowali jelita ich bolaly nie moga jesc i kreci ich nudzi i sie boje ze mala mogla tez zalapac;/
i dostala okropnej wysypki na buzce i szyi to jakas porazka ;/;/
w poniedzialek dostane odpowiedz co do testu z krwi hcg gdzie moge i jak to wyglada tutaj
ale jakos tak juz mi lepiej i coraz mniej sie martwie ze jestem bo to jakos takie niemozliwe .
jejku placze bo ta madzie porwano temu facetowi trzeba kut** obciac!!!!!
co z tymi ludzmi dzieje?!

Marcia Brzuszek megasny:))
ja jak na zddjecia patrze swoje przed porodem to tesknie za nim:)
Fazer ja bede paszport zalatwiala 9-10 lutego bo konsul akurat przyjezdza mam nadzieje ze wszystko sie uuda zalatwic bo ja potrzebuje tego paszportu bo mala nie jest tu jeszcze ubezpieczona zadnych dokumentow jakby nie istniala a w dodatku chce leciec do polski na wielkanoc.

i cud bo zjadlam obiad hehe spagettii :szok:

Liv o tym samym pomyslalam:D

mam pytanie dziewczyny, urodzilysmy sie 20.01, jutro w rodzinie kuzynka ma urodziny jakby nie bylo jestem jest "siostra" (mama jest chrzestną), zastanawiam sie czy mozemy zabrac sie do samochodu i pojechac do nich na przyslowiowe ciacho z kawa? czy lepiej nie ruszac sie z takim malenstwem z domu?

Btw moze dzisiaj uda mi sie zmyć paznokcie u nóg i polożyc nowy lakier ale to jeszcze NIC pewnego ;)

no własnie, bylismy dwa dni temu w urzedzie z mała... bo niestety cyca nie mozna zostawić z dzieckiem w domu, a butelka i smoczek przyprawia nas o oduch wymiotny. Na szczescie szybko załatwilismy sprawe.

czesc dziewczynki ... my już po wszystkim :)
Majeczka urodziła sie 24.01 o godzienie 00:25 sn, waga 3750 55 cm 10 pkt. Pierwszy okres porodu trwał 3 h drugi 40 min :) niestety ze wzgledu na moje małe gabaryty a duze malutkiej musiałam być nacinana ... ból niewyobrażalny - no ale jesteśmy już w domku. po poniedziałkowym masażu szyjki przez mojego gina tak ładnie wszystko się rozkręciło że w sumie nawet się cieszyłam że tak wszystko z nienacka. Położną miałąm fantastyczna ... jak znajde wiecej czasu opiszę wszystko w odpowiednim wątku :) Pozdrawiamy cieplusio wszystkie mamy ... te rozpakowane i te jeszcze nie

P.S. a myślałam że będę ostatnia :)

P.P.S Alka - do doktora Jachowskiego - a na Polnej tlok ... w środę kobiety czekały na sale porodowe ... w dniu mojego wypisu było na poporodowych 17 oczekujących na sale na oddziałach położniczych ... jakaś masakra. ja w sumie sama czekałam ponad 12 godzin na miejsce. a Ty w końcu gdzie zdecydowałaś się rodzić ...?

Ostatnia edycja:
reklama
czesc dziewczynki ... my już po wszystkim :)
Majeczka urodziła sie 24.01 o godzienie 00:25 sn, waga 3750 55 cm 10 pkt. Pierwszy okres porodu trwał 3 h drugi 40 min :) niestety ze wzgledu na moje małe gabaryty a duze malutkiej musiałam być nacinana ... ból niewyobrażalny - no ale jesteśmy już w domku. po poniedziałkowym masażu szyjki przez mojego gina tak ładnie wszystko się rozkręciło że w sumie nawet się cieszyłam że tak wszystko z nienacka. Położną miałąm fantastyczna ... jak znajde wiecej czasu opiszę wszystko w odpowiednim wątku :) Pozdrawiamy cieplusio wszystkie mamy ... te rozpakowane i te jeszcze nie

P.S. a myślałam że będę ostatnia :)

niech sie zdrowo chowa, gratulacje podwojna mamo

Do góry