reklama
donia 1980
Fanka BB :)
Gośka Ty z tą piłką jak wiewór z epoki lodowcowej z żołędziem bardzo miło mi się kojarzysz
Gośka Ty z tą piłką jak wiewór z epoki lodowcowej z żołędziem bardzo miło mi się kojarzysz
się uśmiałam ...
a teraz dobranoc laski ... idę odespać kiepską szpitalną nockę ... jutro wstanie piękny, nowy, bezsskurczowy dzień
donia 1980
Alka chyba Cię ugryzę za ten otymizm...
Donia też mnie to ubawiło.
A poszłam tylko po papier toaletowy. Nagle patrze - piłka 21 zł z groszami. Zastanowiłam się może z 20 sekund - nawet jak mi uznają reklamację i odeślą nową piłkę to i tak śmierdzi. Więc nie będę rozpakowywać nawet. a tak to mam piękną niemiecką (chyba) niebieską piłkę
Dzień się kończy pięknie, piłka kupiona, Alka jeszcze zapakowana , mogę iść spać :-)
A poszłam tylko po papier toaletowy. Nagle patrze - piłka 21 zł z groszami. Zastanowiłam się może z 20 sekund - nawet jak mi uznają reklamację i odeślą nową piłkę to i tak śmierdzi. Więc nie będę rozpakowywać nawet. a tak to mam piękną niemiecką (chyba) niebieską piłkę
Dzień się kończy pięknie, piłka kupiona, Alka jeszcze zapakowana , mogę iść spać :-)
aninaaa
Październikowa Mama'06 Entuzjast(k)a
oj tam,a może własnie ten jutrzejszy dzień Cię zaskoczy pięknymi skurczami podobno nie wolno tracić nadzieisię uśmiałam ...
a teraz dobranoc laski ... idę odespać kiepską szpitalną nockę ... jutro wstanie piękny, nowy, bezsskurczowy dzień
Donia,fajne skojarzenie
niki222
Witam, nie śpię od 5.Kurcze jak to z tym spaniem jest,są dni że śpię jak zabita a innym razem-ehhhhhhhh.Szkoda gadać.
Yuppi-40 tydzień!!Cieszyć się czy płakać;-)??
Dla wszystkich nierozpakowanych mam-spokojnego dzionka)
Yuppi-40 tydzień!!Cieszyć się czy płakać;-)??
Dla wszystkich nierozpakowanych mam-spokojnego dzionka)
fazerkamm
niki ciesz się ciesz Kochana!! 40tydz. oznacza że już niedługo przytulisz swojego Szkraba ;-) a ja jestem baaaardzo ciekawa jakiej płci będzie ten Szkrab
a co do spania to też tak miałam w ciąży.. a teraz mój mały człowieczek tak ma
witam się i ja :-)
a co do spania to też tak miałam w ciąży.. a teraz mój mały człowieczek tak ma
witam się i ja :-)
reklama
I ja się witam. Z bólem głowy, katarem, złym samopoczuciem. Pokarało mnie za to, że Alki nie chcę wpuścić w kolejkę - no dobra moja droga, chcesz to dajesz. Ja cierpliwie poczekam. Poczytam książkę, pooglądam TV jeszcze na spokojnie.