reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

reklama
Informuje iż zakupiłam nowa piłkę. W rossmanie.

Jestem monotematyczna, wiem. Z miła chęcią napisałbym o objawach zbliżającego się porodu, ale takowych nie posiadam.

Donia :D też mnie to ubawiło.
A poszłam tylko po papier toaletowy. Nagle patrze - piłka 21 zł z groszami. Zastanowiłam się może z 20 sekund - nawet jak mi uznają reklamację i odeślą nową piłkę to i tak śmierdzi. Więc nie będę rozpakowywać nawet. a tak to mam piękną niemiecką (chyba) niebieską piłkę :)

Dzień się kończy pięknie, piłka kupiona, Alka jeszcze zapakowana :-p, mogę iść spać :-)

Witam, nie śpię od 5.Kurcze jak to z tym spaniem jest,są dni że śpię jak zabita a innym razem-ehhhhhhhh.Szkoda gadać.

Yuppi-40 tydzień!!Cieszyć się czy płakać;-)??
Dla wszystkich nierozpakowanych mam-spokojnego dzionka:))

niki ciesz się ciesz Kochana!! 40tydz. oznacza że już niedługo przytulisz swojego Szkraba ;-) a ja jestem baaaardzo ciekawa jakiej płci będzie ten Szkrab :-D
a co do spania to też tak miałam w ciąży.. a teraz mój mały człowieczek tak ma :-p

witam się i ja :-)

reklama
I ja się witam. Z bólem głowy, katarem, złym samopoczuciem. Pokarało mnie za to, że Alki nie chcę wpuścić w kolejkę - no dobra moja droga, chcesz to dajesz. Ja cierpliwie poczekam. Poczytam książkę, pooglądam TV jeszcze na spokojnie.

Do góry