reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Moze to z tych nerwów.odpocznij do rana przejdzie.Ja juz sie kłade,za niecałe 7 godzin A. będzie w domu po nocce a na 17 mamy chyba już ostatnie dla Nas zajęcia ze szkoły rodzenia:).
Dobrej nocy

reklama
Melduje się - rozpakowana i "zapracowana" Strzyga. :)

Gratuluję wszystkim szczęściarom, które zdążyły się prze czas mojej nieobecności rozpakować i współczuję tym, które mają to jeszcze przed sobą. Za niedługo dodam opis porodu (przy czym czas jaki zajmie "niedługo" jest ściśle uzależniony od humorków Tymka i P.).

Buziaki :)

Boli mnie podbrzusze. I brzuch twardnieje. Na ktg nie wykazało skurczy. Ja pierdziele, może moja ciąża jest urojona?
hehe no to moja chyba też .... ja w ogóle straciłam jakiekolwiek objawy ciąży ... choć i tak nie miałam ich za wiele ...
bolały mnie cycki - przestały
biegałam sikać w nocy - przestałam
łapały mnie skurcze łydek - minęło
miałam czasem zgagę - przeszło
no dobra - czasem mi się w brzuchu coś rusza, ale może zjadłam jakiegoś wielkiego robala ...

Strzyga!:) witamy w domu:):)

Gośka...ehhh..współczuję przygód z turkami...ale spokojnie!! nie daj się zwariować!!!:):)

Niki...jeszcze szkoła rodzenia?:D podziwiam!:p mi w ogóle nie pasowały godzinowo i odpuściłam sobie:):)

a ja już po kąpieli...zjadłam pączka i piję herbatkę:p dziś na obiad dla P. spaghetti z wczoraj + krem z brokuła, a dla mnie krem i sałatka;P a co...zdrowo niech będzie:p:p za 2 godziny muszę śmignąć załatwić jedną rzecz na politechnice, a potem z mamą do bałtyckiej poszukać mi spodni (nieciążowych), bo te moje mają 3 spore dziury w kroku...a jako, że przez sesję nie miałam czasu jechać do sklepu to liczę, że teraz jakieś upoluję, a mama będzie pomagać mi w przymierzalni:p

o 17 lekarz...3majcie kciuki, żebym usłyszała "jedziemy na porodówkę!!":D no cóż...marzyć można;-):-p

Alka:D a może Ty już urodziłaś, co???:p przyznaj się:p

Hehe, Anastazja, ja się co rano budzę i sprawdzam, czy obok nie leży noworodek vel farfocel, bo nic nie czuję.

No przysięgam, że tak jak Alka - wstawałam na siku w nocy - już nie wstaję, objawów typu skurcze, zgagi mnie ominęły. Ja się powinnam wypisać z tego forum, bo to przez Was myślę, że jestem w ciąży.
Na dodatek gardło mnie zaczyna boleć.

Jutro znów KTG, które mnie tylko dołuje, bo skurczy brak.

A moja koleżanka, której wody wczoraj odeszły urodziła Julka dziś o 3 rano, 2800g. Po 12 godzinach. A termin ma na 29.01. Czy to nie jest demotywujące? A ta dziecina moja tylko tam rośnie i rośnie.

O, i jeszcze Asiuk urodziła. No pewnie! Wszystkie na raz może. A ja tu zostanę sama.

Ostatnia edycja:
Gośka:p heh...ja przez całą ciążę miałam mało objawów ściśle ciążowych:D:D:D a na koleżankę się obraź:p nie ma takiego wpychania się:D:D:D

O, i jeszcze Asiuk urodziła. No pewnie! Wszystkie na raz może. A ja tu zostanę sama.
oj zazdroszczę Asiuk takiego szybkiego porodu :) i dziękuję za nadzieję którą we mnie tchnęła "naprawdę 2 poród to pikuś..." oj tez tak chcę :) Gośka nie zostaniesz sama :) jeszcze jestem ja :) mój maluch też cos się nie śpieszy. Alka,nowe forum to bardzo dobry pomysł,poczujemy się tam jak w domu :)

Ty Alka dzielnie wpychasz się w kolejkę, więc się nie zdziwię, jak dziś urodzisz. Powiem więcej - nawet Ci pogratuluję. I Anastazja - Tobie również. I Aninaa, Ty również zdążysz przede mną.

reklama
haha...Gosia:D:D spokojnie;D ja się przed inne ciężarne nie wpycham:D:D

a co do forum to bardzo dobry pomysł:p Marciaaa..może do nas dołączy:p chociaż kto wie...:p

kurde...obiad ugotowałam, sprzątnęłam...to teraz zostaje mi zajęcie się pralnią, bo mam jeszcze godzinę...ale ja tak nie lubię składać ubrań....

Do góry