reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

Moze to z tych nerwów.odpocznij do rana przejdzie.Ja juz sie kłade,za niecałe 7 godzin A. będzie w domu po nocce a na 17 mamy chyba już ostatnie dla Nas zajęcia ze szkoły rodzenia:).
Dobrej nocy

reklama
Melduje się - rozpakowana i "zapracowana" Strzyga. :)

Gratuluję wszystkim szczęściarom, które zdążyły się prze czas mojej nieobecności rozpakować i współczuję tym, które mają to jeszcze przed sobą. Za niedługo dodam opis porodu (przy czym czas jaki zajmie "niedługo" jest ściśle uzależniony od humorków Tymka i P.).

Buziaki :)

Boli mnie podbrzusze. I brzuch twardnieje. Na ktg nie wykazało skurczy. Ja pierdziele, może moja ciąża jest urojona?
hehe no to moja chyba też .... ja w ogóle straciłam jakiekolwiek objawy ciąży ... choć i tak nie miałam ich za wiele ...
bolały mnie cycki - przestały
biegałam sikać w nocy - przestałam
łapały mnie skurcze łydek - minęło
miałam czasem zgagę - przeszło
no dobra - czasem mi się w brzuchu coś rusza, ale może zjadłam jakiegoś wielkiego robala ...

Strzyga!:) witamy w domu:):)

Gośka...ehhh..współczuję przygód z turkami...ale spokojnie!! nie daj się zwariować!!!:):)

Niki...jeszcze szkoła rodzenia?:D podziwiam!:p mi w ogóle nie pasowały godzinowo i odpuściłam sobie:):)

a ja już po kąpieli...zjadłam pączka i piję herbatkę:p dziś na obiad dla P. spaghetti z wczoraj + krem z brokuła, a dla mnie krem i sałatka;P a co...zdrowo niech będzie:p:p za 2 godziny muszę śmignąć załatwić jedną rzecz na politechnice, a potem z mamą do bałtyckiej poszukać mi spodni (nieciążowych), bo te moje mają 3 spore dziury w kroku...a jako, że przez sesję nie miałam czasu jechać do sklepu to liczę, że teraz jakieś upoluję, a mama będzie pomagać mi w przymierzalni:p

o 17 lekarz...3majcie kciuki, żebym usłyszała "jedziemy na porodówkę!!":D no cóż...marzyć można;-):-p

Alka:D a może Ty już urodziłaś, co???:p przyznaj się:p

Hehe, Anastazja, ja się co rano budzę i sprawdzam, czy obok nie leży noworodek vel farfocel, bo nic nie czuję.

No przysięgam, że tak jak Alka - wstawałam na siku w nocy - już nie wstaję, objawów typu skurcze, zgagi mnie ominęły. Ja się powinnam wypisać z tego forum, bo to przez Was myślę, że jestem w ciąży.
Na dodatek gardło mnie zaczyna boleć.

Jutro znów KTG, które mnie tylko dołuje, bo skurczy brak.

A moja koleżanka, której wody wczoraj odeszły urodziła Julka dziś o 3 rano, 2800g. Po 12 godzinach. A termin ma na 29.01. Czy to nie jest demotywujące? A ta dziecina moja tylko tam rośnie i rośnie.

O, i jeszcze Asiuk urodziła. No pewnie! Wszystkie na raz może. A ja tu zostanę sama.

Ostatnia edycja:
Gośka:p heh...ja przez całą ciążę miałam mało objawów ściśle ciążowych:D:D:D a na koleżankę się obraź:p nie ma takiego wpychania się:D:D:D

O, i jeszcze Asiuk urodziła. No pewnie! Wszystkie na raz może. A ja tu zostanę sama.
oj zazdroszczę Asiuk takiego szybkiego porodu :) i dziękuję za nadzieję którą we mnie tchnęła "naprawdę 2 poród to pikuś..." oj tez tak chcę :) Gośka nie zostaniesz sama :) jeszcze jestem ja :) mój maluch też cos się nie śpieszy. Alka,nowe forum to bardzo dobry pomysł,poczujemy się tam jak w domu :)

Ty Alka dzielnie wpychasz się w kolejkę, więc się nie zdziwię, jak dziś urodzisz. Powiem więcej - nawet Ci pogratuluję. I Anastazja - Tobie również. I Aninaa, Ty również zdążysz przede mną.

reklama
haha...Gosia:D:D spokojnie;D ja się przed inne ciężarne nie wpycham:D:D

a co do forum to bardzo dobry pomysł:p Marciaaa..może do nas dołączy:p chociaż kto wie...:p

kurde...obiad ugotowałam, sprzątnęłam...to teraz zostaje mi zajęcie się pralnią, bo mam jeszcze godzinę...ale ja tak nie lubię składać ubrań....

Do góry