niki222
Fanka BB :)
Moze to z tych nerwów.odpocznij do rana przejdzie.Ja juz sie kłade,za niecałe 7 godzin A. będzie w domu po nocce a na 17 mamy chyba już ostatnie dla Nas zajęcia ze szkoły rodzenia.
Dobrej nocy
Dobrej nocy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hehe no to moja chyba też .... ja w ogóle straciłam jakiekolwiek objawy ciąży ... choć i tak nie miałam ich za wiele ...Boli mnie podbrzusze. I brzuch twardnieje. Na ktg nie wykazało skurczy. Ja pierdziele, może moja ciąża jest urojona?
oj zazdroszczę Asiuk takiego szybkiego porodu i dziękuję za nadzieję którą we mnie tchnęła "naprawdę 2 poród to pikuś..." oj tez tak chcę Gośka nie zostaniesz sama jeszcze jestem ja mój maluch też cos się nie śpieszy. Alka,nowe forum to bardzo dobry pomysł,poczujemy się tam jak w domuO, i jeszcze Asiuk urodziła. No pewnie! Wszystkie na raz może. A ja tu zostanę sama.