reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

reklama
Drogie koleżanki, słuchałam hymnu bo piłkę ręczna oglądałam przecież. Ależ Wy nieczułe.

Wróciłam z ktg, usg i badania gin, i pani rzekła ze na razie to porodu z tego nie będzie. Świetnie. Z okresu 40 tydz 4 dni, z dzisiejszego usg 37 tydz i kilka dni. Poród wg usg 11.02 :)
Wiem, ze to raczej niemożliwe, ale jakoś mnie to nie zdziwiło :)

Waga małej 3300 niecałe.

Mami, głowa do góry. Spokojnie, powtórz badanie, a tymczasem nie stresuj się bardzo, bo Emilka to czuje też.

3300 w 37-ym tyg.??!! No to współczuję, jak przyjdzie rodzić w 40-ym - toż będzie ze 4 jak nic :szok:
Chyba sie jednek coś pomyliło tej gin:tak:

Gośka...to jeśli ZAWSZE różnica była niewielka to pewnie lekarka się rąbnęła przy pomiarach...na wszelki wypadek poszłabym gdzieś indziej to skontrolować, bo jeśli faktycznie jesteś w prawie 41 tygodniu, a ona chce Cię w ciąży potrzymać kolejne 2 tygodnie to może to być dla twojego dziecka niebezpieczne..

Gosia to niezła rozbieżność.. ;o
Anastazja mi test pokazał w 4tc (według wyliczeń OM) dwie grube krechy ;D

Mój P. miał przyjechać a dopiero teraz pracę skończył więc nie chcąc żeby ze zmęczenia zasnął przed kierownicą kazałam mu darować przyjazd, zobaczymy się jutro jeśli skończy w miarę wcześnie.. tęsknie już.

reklama
no to ja może jestem jakimś ewenementem;P bo mi ciążę pokazał dopiero przed 7 tygodniem:p a w zasadzie nawet później...bo test zrobiłam 10 czerwca (pokazał 2 krechy), a ostatni okres miałam 8 kwietnia... zresztą Asteria może potwierdzić:p bo zastanawiałam się czy dołączę do styczniówek czy nie:p

Do góry