reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

reklama
Drogie koleżanki, słuchałam hymnu bo piłkę ręczna oglądałam przecież. Ależ Wy nieczułe.

Wróciłam z ktg, usg i badania gin, i pani rzekła ze na razie to porodu z tego nie będzie. Świetnie. Z okresu 40 tydz 4 dni, z dzisiejszego usg 37 tydz i kilka dni. Poród wg usg 11.02 :)
Wiem, ze to raczej niemożliwe, ale jakoś mnie to nie zdziwiło :)

Waga małej 3300 niecałe.

Mami, głowa do góry. Spokojnie, powtórz badanie, a tymczasem nie stresuj się bardzo, bo Emilka to czuje też.

3300 w 37-ym tyg.??!! No to współczuję, jak przyjdzie rodzić w 40-ym - toż będzie ze 4 jak nic :szok:
Chyba sie jednek coś pomyliło tej gin:tak:

Gośka...to jeśli ZAWSZE różnica była niewielka to pewnie lekarka się rąbnęła przy pomiarach...na wszelki wypadek poszłabym gdzieś indziej to skontrolować, bo jeśli faktycznie jesteś w prawie 41 tygodniu, a ona chce Cię w ciąży potrzymać kolejne 2 tygodnie to może to być dla twojego dziecka niebezpieczne..

Gosia to niezła rozbieżność.. ;o
Anastazja mi test pokazał w 4tc (według wyliczeń OM) dwie grube krechy ;D

Mój P. miał przyjechać a dopiero teraz pracę skończył więc nie chcąc żeby ze zmęczenia zasnął przed kierownicą kazałam mu darować przyjazd, zobaczymy się jutro jeśli skończy w miarę wcześnie.. tęsknie już.

reklama
no to ja może jestem jakimś ewenementem;P bo mi ciążę pokazał dopiero przed 7 tygodniem:p a w zasadzie nawet później...bo test zrobiłam 10 czerwca (pokazał 2 krechy), a ostatni okres miałam 8 kwietnia... zresztą Asteria może potwierdzić:p bo zastanawiałam się czy dołączę do styczniówek czy nie:p

Do góry