kwietniowe???cierpliwosci dziewczyny i Wasze robaczki pojawia sie na swiecie
widzialyscie -kwietniowe bliznieta juz sa na swiecie
a co do naszych robaczków - tak pojawią się... ja mam nadzieję, że do Wielkanocy mój syn postanowi się wykluć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kwietniowe???cierpliwosci dziewczyny i Wasze robaczki pojawia sie na swiecie
widzialyscie -kwietniowe bliznieta juz sa na swiecie
mami no niestety jest to możliwe .... ale póki co się nie załamuj ... zrób badania krwi jutro (Beta HCG podobno najbrdziej wiarygodne jest ok 14 dnia od zapłodnienia) , albo powtórz test za tydzień ... tylko się nie załamuj!!hej dziewczyny
przepraszam ze nie piszei za to ze napisze o sobie:-(
mam problem i to mega wielki.
otóż jesteśmy z K. 2 tygodnie po przytulanku pierwszym od porodu no i bez zabezpieczenia sie. no i wczoraj zrobilam sobie test bo dziwnie sie czuje bola mniejajniki jak w tej co urodzilam emilcie i niedobrze mi jest . no i skoczylam do apteki przedwczoraj i kupilam test wykonalam go wczoraj z rana no i co sie pojawilo jedna kreska mocna a druga taka leciutka ale jest i teraz chodze jak na szpilkach czy jestem w ciazy czy nie ? czy to mozliwe zebym zaszla tak szybko? jakwiecie nie karmie cycem:-(
boze ale ze mnie idiodka juz K. powiedzialam ze sie zaszywam bo tojest masakra.
jestem nieodpowiedzialna i tyle!!!