reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

asiuk- ja wiem, że mogę się maluszkiem nie zachwycić jak się urodzi;-).Choć pewnie będę ryczeć jak bóbr jaki to Nasz malec cudny:). Tylko, że "przenoszone"dzieci jak lekarzom się nie spieszy i już wody zielone są-to maluszki takie bidulki.Hehehe pewnie znowu źle coś wytłumaczyłam:-D.
Marciaa- do ślubu to Ty będziesz laska:). Zresztą My wszystkie będziemy, nie po to przed ciążą kupiłam sobie fajne spodenki na lato-jak jeszcze o ciąży nie wiedziałam- żeby kurde w tym roku w nie nie wejść-oj nie ma takiej opcji:)).

reklama
Witajcie, po nieprzespanej nocy.. ale tym razem to nie maleństwo tylko przez mojego brata.. bo jak wyszedł o 18.00 z domu to wrócił o 4 rano.. a ja panikowałam bo ciągle myślałam że coś się stało na dodatek telefonu nie odbierał i tak z mamą się denerwowałyśmy.. więc na dobrą sprawę spałam dwie godziny. Gówniarz jeden!

Teraz wróciłam od lekarza i mam zamiar iść spać..

eee Niki coś ty dla ciebie to bedzie najpiękniejsze pod słońcem i niech no tylko ktoś powie inaczej- ja się śmieję tylko że wszyscy tak "od serca" ojojoj jakie sliczności- a tak obiektywnie rzecz spojrzeć to co ładnego w takim pomarszczeńcu, zapuchniętym z przekrwioną skórą:-D.

a tak już kumam o czym mówiła twoja mama- no mój miał np krwiaka z tyłu głowy i nie chciał mu za nic zejść aż do roczku

a mam kumpele która w styczniu kupiła sobie kostium na komunię majową swojej córki- o numer za mały i powiedziała że musi w niego wejść i koniec- i weszła- moze to dobry motywator-hehehe

Ostatnia edycja:
Asiuk moja siostra jak urodziła córkę i jak małą położyli jej na brzuchu to ona stwierdziła, że jest brzydka i się pytała położnej czy jej dziecko normalnie wygląda (mała miała spłaszczony nosek i taka sina jakaś była bo za długo się rodziła) .. na co ta odpowiedziała "żeby każda matka miała taki problem jak Pani" ;d
Więc coś jest w tym że faktycznie można się przerazić

Heja. Ja zaraz na KTG. Dziś usłyszę pewnie to samo "nie ma skurczy".

Ejjj, czy jak miała któraś z Was KTG to badali Was też ginekologicznie?

U mnie pomiędzy terminami jest 1 dzień różnicy. 21 lub 22 styczeń, co nie zmienia faktu iż jestem już po wyznaczonym terminie a obywatelka Weronika ma to głęboko zdaje mi się gdzieś.

Kto mi powie jak Turkom nie mówiącym po angielsku wytłumaczyć, że jak chcą zamknąć drzwi to wystarczy nacisnąć klamkę a nie walić drzwiami o framugę aż się zatrzasną, bo prędzej wylecą z tychże framug? Pokazywanie obrazkowo i na przykładzie wydaje mi się również nie działać.

Ot, takie zadanie na dziś

Ja uważam, że zawsze noworodkami się zachwycamy, mówimy jakie piękne ... i powiem Wam, że ja to mówię szczerze ... Dopiero później jak się patrzy na zdjęcie bobasa po urodzeniu i takiego miesięcznego widać: o jezu jaki on był brzydki :) Tak chyba jest ze wszystkim dziećmi ... Zresztą połóżcie się na 9 miesięcy do wanny i zobaczymy jakie piękne będziecie :-p

....

Z moich obliczeń wynika, że nierozpakowanych tych co kojarzę jest coś koło 25
biggrin.gif
a forum już prawie umarło
unhappy.gif

Ostatnia edycja:
dzien dobry

moj poranek rozpoczal sie dzis od koncertu na dwie paszcze;-)

widze, ze sobie kolejke do szpitala ustawiacie;-)

asiuk
ja czopa ani za pierwszym ani za drugim razem nie widzialam, wiec nie wiem kiedy sobie wylecial. Wiem, ze od 36 tygodnia chodzilam na 100% z 2 cm w tej ciazy.

jak sie skupie i ogarne troche swiat w domu to wiecej napisze:-D

reklama
FARFOCEL :-D:-D:-D bardzo czule :-p

ja na 12.30 umówiłam się z sąsiadką na spacer .... pewnie i tak nic sobie nie wychodzę, ale próbować warto ... może choć poród będzie lżejszy (optymistka:laugh2:)

Do góry