reklama
lajtway
Fanka BB :)
Liv- zazdroszczę... Lidka do tej pory budzi sie w nocy a wstaje przed 7. I niejak sie do tego ma ze potrafi położyć się o 23 Po prostu chyba potrzebuje mniej snu
Alka- ja też mam plan urodzić w tym tygodniu jeszcze- ciekawe co na te nasze plany nasi synowie hihi. Tyle że mnie to siei na spacer nie chce iść. Czytam namietnie i próbuje sie ogarnąć z zaliczeniami
A moze małża dopadnę....
Alka- ja też mam plan urodzić w tym tygodniu jeszcze- ciekawe co na te nasze plany nasi synowie hihi. Tyle że mnie to siei na spacer nie chce iść. Czytam namietnie i próbuje sie ogarnąć z zaliczeniami
A moze małża dopadnę....
livastrid
2010 & 2012
Złapały go teraz jakieś małe krosteczki na policzkach
moze potowki
lajtway, mi chodzi mala spac o 22, wstaje rowno 9.30, jak byla mlodsza to spala dluzej
Alice_1
Liv te krosteczki wyglądają jak trądzik. Mają białawe gródki w środku. Na jednym policzku miał ze dwa i zniknęły a teraz ma na drugim, tyle że więcej.
lajtway
Liv- wow, ale fajnie. Lidka nigdy śpiochem nie była. Ale już mi to nie przeszkadza- przyzwyczaiłam się i tyle. Teraz po 7 odwożę ją do żłobka wiec w ogóle fajnie.
Alice- chyba większość maluszków ma takie krostki. Wystarczy przemywac przegotowaną wodą i po jakimś czasie znikają same. Po prostu skóra musi sie przestawić na bycie "na zewnatrz". No albo to potówki- ale to raczej nie na pyszczku. Śliczny ten Twój synek Ja jak patrzę na zdjecia Lidki z puerwszych dni to się śmieję jak ona mogła mi się wydawać łądna?? Taką buziulkę opuchniętą miała że ledwo jej było oczka widać. No ale instynkt
A ja jeszcze ni8e miałąm ktg- nawet jakbym pojechała na IP to i tak mi nie zrobią- kiedyś chciałąm bo ruchów nie czułąm. Niestety w Olsztynie zeby się załąpać na ktg to się trzeba na oddział położyć- to ja jednak podziekuję za te przyjemnosć....
Alice- chyba większość maluszków ma takie krostki. Wystarczy przemywac przegotowaną wodą i po jakimś czasie znikają same. Po prostu skóra musi sie przestawić na bycie "na zewnatrz". No albo to potówki- ale to raczej nie na pyszczku. Śliczny ten Twój synek Ja jak patrzę na zdjecia Lidki z puerwszych dni to się śmieję jak ona mogła mi się wydawać łądna?? Taką buziulkę opuchniętą miała że ledwo jej było oczka widać. No ale instynkt
A ja jeszcze ni8e miałąm ktg- nawet jakbym pojechała na IP to i tak mi nie zrobią- kiedyś chciałąm bo ruchów nie czułąm. Niestety w Olsztynie zeby się załąpać na ktg to się trzeba na oddział położyć- to ja jednak podziekuję za te przyjemnosć....
Lajtway poważnie mówisz z tym KTG? Przecież powinni robić żeby sprawdzać jak tam maluch.. ja już 6 razy miałam robione i nawet teraz jutro mi kazała przyjść pomimo że dziś było robione przy okazji wypisze skierowanie do szpitala.
witam i ja ;-) jestem juz po KTG w szpitalu, zapytalam pania doktor jak dzien porodu mam na sobote i czy jak nie urodze to mam stawic sie w szpitalu bo konczy mi sie zwolnienie to powiedziala ze tak, mam zabrac dowod osobisty, karte ciazy i ubezpieczenie, wiec troche zapewne poleze sobie w szpitalu. Wczoraj dostalam takich skurczy ze az krzyczalam myslalam ze rodze ale przeszlo.
livastrid
2010 & 2012
tysia to mialas male przygotowanie do porodu;-) powodzenia zycze
moja cora miala potowki wlasnie na buziuni dlatego tak mi sie nasunelo, lajtway, przejdzie mu Alice, zrob jak lajtway napisala
u mnie np ktg nie robia w ogole, dopiero gdy rodzisz, albo gdy naprawde cos sie dzieje to z laski patrza na stan malucha
moja cora miala potowki wlasnie na buziuni dlatego tak mi sie nasunelo, lajtway, przejdzie mu Alice, zrob jak lajtway napisala
u mnie np ktg nie robia w ogole, dopiero gdy rodzisz, albo gdy naprawde cos sie dzieje to z laski patrza na stan malucha
no a ja właśnie wróciłam z KTG i oto co następuje:
- mam wrócić na 18 na IP, żeby mi KTG zrobili bo słabe tętno Werki jest
- jak czekałam na ocenę KTG to dostałam smsa "szpital. wody" od koleżani, która termin ma na 29.01
- chcialam dodzwonić się do S to nie odbierał bo gadał z Turkami
koniec końców się poryczałam
Kurde. Jak o 18 po ktg okaze sie ze słabe tetno to zostaję w szpitalu. Ale pewnie wróce do domu, bo po prostu mało zjadłam przed badaniem.
- mam wrócić na 18 na IP, żeby mi KTG zrobili bo słabe tętno Werki jest
- jak czekałam na ocenę KTG to dostałam smsa "szpital. wody" od koleżani, która termin ma na 29.01
- chcialam dodzwonić się do S to nie odbierał bo gadał z Turkami
koniec końców się poryczałam
Kurde. Jak o 18 po ktg okaze sie ze słabe tetno to zostaję w szpitalu. Ale pewnie wróce do domu, bo po prostu mało zjadłam przed badaniem.
reklama
livastrid
2010 & 2012
Goska trzymaj sie dzielnie, zycze by z malutka dobrze bylo
i nie plakac mi tu
i nie plakac mi tu