reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

reklama
hej
Ale pospalam dzis... oczywiscie z przerwami na siku. Wstalam niedawno cala opuchnieta. Juz mam dosc. Jak maly nie wyjdzie po dobroci do kilku dni to bede lutowka:-).
Dorotka-normalnie mega wyczynowiec jestes!:laugh2:
Gosia-ale masz z tymi Turkami.

liv ja nie mam litości :-D

anielkaa spoko ja i jeszcze kilka dziewczyn też będziemy lutówkami ... wierzyłam mojej położnej, że to kwestia tygodnia, ale moja wiara znów została zachwiana ....
zresztą ja już jakiś czas temu mówiłam, że taka piękna pogoda u nas, że na spacery możnaby chodzić, a jak ja urodzę to pewnie będą mega mrozy i co??? no i zapowiadają nawet do -15 ... ach to moje szczęście :-D:-D

....

a teraz spadam spacerować .... nadzieja matką ... :-p

Alka już na spacer poszła a ja dopiero zjadłam śniadanie :-D ciekawe do której mogłabym spać, gdyby nie budził mnie zawsze jakiś telefon... :confused:
Piszecie, że forum umiera, a o czym tu pisać, te rozpakowane zajęte a te nierozpakowane żadnych objawów nie mają :tak: Ja nadal jestem w gronie ciąży słoniowatych, trwających 20 miesięcy :). Ale mi tam całkiem dobrze z moim małym kangurkiem, dziś idziemy zdać test kwalifikacyjny na kurs francuskiego, a co!

reklama
Hej Dziewczyny no widać, że rozpakowane Mamuśki rzadko się udzielają ale taka kolej losu. Trzeba się przyzwyczaić do nowych warunków. Ja już się otrząsnęłam po tygodniu i przyzwyczaiłam do niewyspania.
Alka korzystaj ze spacerków, bo mrozy idą podobno i jak Maly się urodzi to pewnie nie prędko na dwór wyjdziesz:-D. Przy okazji poplotkować i zrelaksować się można.
Mi się wydaję, że dzieci po porodzie sn są bardziej wymęczone i są bardziej pomarszczone niż po cc. Przynajmniej jak porównywałam Mojego Małego z innymi to tak stwierdziłam, że on lepiej wygląda, bo przy cc się nie umęczył. Ale ogólnie to nam się Maluszek pod względem wizualnym udał a tak sobie myślałm, jak on będzie wyglądał. Złapały go teraz jakieś małe krosteczki na policzkach:szok:

Do góry