reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Bakalia...pieluchy dada ponoć spoko są:) ja kupiłam paczkę:) kosztowała 28 zł za 78 sztuk:) zobaczymy czy Hance podpasują:) bo sporo tańsze niż pampersa...więc może mojemu dziecięciu podpasują:p swoją drogą otworzyłam już je i wyglądają nieźle:p ale w zasadzie nie mam porównania do innych:p

Fazerka...zawsze lepiej być w gości niż gospodarzem, więc jedź do siostrzenicy na komunię i każ się obsługiwać:p:p swoją drogą Twój synek dziś kończy 3 tygodnie!! szok:D:D pamiętam jak rodzić zaczęłaś:D:D:D a już masz takiego dużego szkraba:p:p

reklama
Asiuk coś w tym jest, że wodniki szczęśliwsze od koziorożców ;-) Ale dla mnie to i tak paskudne charaktery. Koziorożec i wodnik nie umieją się dogadać ( w moim przypadku tak jest), ale...moje bobo łączy ze mną inna więź, więc poradzimy sobie ze sobą:-)
Anastazja no to pozostało ci dotrwać do końca egzaminów i możesz lecieć na porodówkę:-)

Anastazja ja też mam Dada, ale nie kupowałam tylko dostałam i zobaczę jak się sprawdzą będziemy używać. Mam jeszcze te Rossmanowski Babydream i je zamierzam do szpitala zabrać;)

witam
mam dzis okropnego lenia..
Anastazja- no to jak zdasz juz wszystko to na porodowke bedziesz mogla spokojnie jechac
Tysia-Ty zaraz pewnie sie rozpakujesz
Bakalia-u Ciebie tez sie zacznie lada dzien, a ja zostane tu sama
strzyga, ~P-powodzenia w dalszej akcji porodowej (no chyba, ze juz urodziliscie)

Ostatnio mam ochote na slodkie, zjem a potem mi niedobrze.Wlasnie pochlonelam pol opakowania ptasiego mleczka:eek:

Anielka mam tak samo z jedzeniem.. zjadłam kilka ciastek teraz i aż mnie mdli do tego zapchałam się mandarynką.. ugh!
Ja myślę że ja już Strzyga urodzi to już teraz pójdzie z górki i każda będzie rodzić ;D

faktycznie jakos tak leniwie dzisiaj.

też się zgadzam że Strzyga wszystkie zablokowała:-D, chociaz ja to się cieszę;-) tydzien jeszcze sobie chetnie poczekam a mogę i dwa a co tam- fajnie jest:happy2:

gorzej że dzisiaj cos apetyt mi spadł, wsuwam chyba z przyzwyczajenia, bo jakoś smaku nie moge znaleźć- nie dobrze.......

czesc dziewczyny
my dzisiaj tez leniwe jak nie wiem co. byłam dzis na spotkaniu z położną, oczywiscie masazyk zrobiony, mowi ze mala juz pomalu przypiera się główką, rozwacie na ok 3 cm i że wszystko jest ok. wiec mam sie relaksowac, niczym nie przejmować i nawet sobie hlupnąć lampkę winka :-)
anielka ja ostatnio tez ptasie mleczko wcinam. i to nawet waniliowe a w zasadzie najmniej je lubie:-)

reklama
zabierzcie mi tę Nutelle!!! :szok: i po co ja kupiłam opakowanie rodzinne 850g :zawstydzona/y:
Ja chętnie przyjmę:-) Ale mi smaku narobiłaś, mmm :-)
Moja mamuśka właśnie napisała do mnie, że od rana nie może przestać myśleć o mnie i dodała na końcu " zobaczysz jutro do szpitala pojedziesz" Taa.. jak okaże się prorokiem, to jej ołtarz postawię u siebie w sypialni:-D

Do góry