reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

Bakalia...pieluchy dada ponoć spoko są:) ja kupiłam paczkę:) kosztowała 28 zł za 78 sztuk:) zobaczymy czy Hance podpasują:) bo sporo tańsze niż pampersa...więc może mojemu dziecięciu podpasują:p swoją drogą otworzyłam już je i wyglądają nieźle:p ale w zasadzie nie mam porównania do innych:p

Fazerka...zawsze lepiej być w gości niż gospodarzem, więc jedź do siostrzenicy na komunię i każ się obsługiwać:p:p swoją drogą Twój synek dziś kończy 3 tygodnie!! szok:D:D pamiętam jak rodzić zaczęłaś:D:D:D a już masz takiego dużego szkraba:p:p

reklama
Asiuk coś w tym jest, że wodniki szczęśliwsze od koziorożców ;-) Ale dla mnie to i tak paskudne charaktery. Koziorożec i wodnik nie umieją się dogadać ( w moim przypadku tak jest), ale...moje bobo łączy ze mną inna więź, więc poradzimy sobie ze sobą:-)
Anastazja no to pozostało ci dotrwać do końca egzaminów i możesz lecieć na porodówkę:-)

Anastazja ja też mam Dada, ale nie kupowałam tylko dostałam i zobaczę jak się sprawdzą będziemy używać. Mam jeszcze te Rossmanowski Babydream i je zamierzam do szpitala zabrać;)

witam
mam dzis okropnego lenia..
Anastazja- no to jak zdasz juz wszystko to na porodowke bedziesz mogla spokojnie jechac
Tysia-Ty zaraz pewnie sie rozpakujesz
Bakalia-u Ciebie tez sie zacznie lada dzien, a ja zostane tu sama
strzyga, ~P-powodzenia w dalszej akcji porodowej (no chyba, ze juz urodziliscie)

Ostatnio mam ochote na slodkie, zjem a potem mi niedobrze.Wlasnie pochlonelam pol opakowania ptasiego mleczka:eek:

Anielka mam tak samo z jedzeniem.. zjadłam kilka ciastek teraz i aż mnie mdli do tego zapchałam się mandarynką.. ugh!
Ja myślę że ja już Strzyga urodzi to już teraz pójdzie z górki i każda będzie rodzić ;D

faktycznie jakos tak leniwie dzisiaj.

też się zgadzam że Strzyga wszystkie zablokowała:-D, chociaz ja to się cieszę;-) tydzien jeszcze sobie chetnie poczekam a mogę i dwa a co tam- fajnie jest:happy2:

gorzej że dzisiaj cos apetyt mi spadł, wsuwam chyba z przyzwyczajenia, bo jakoś smaku nie moge znaleźć- nie dobrze.......

czesc dziewczyny
my dzisiaj tez leniwe jak nie wiem co. byłam dzis na spotkaniu z położną, oczywiscie masazyk zrobiony, mowi ze mala juz pomalu przypiera się główką, rozwacie na ok 3 cm i że wszystko jest ok. wiec mam sie relaksowac, niczym nie przejmować i nawet sobie hlupnąć lampkę winka :-)
anielka ja ostatnio tez ptasie mleczko wcinam. i to nawet waniliowe a w zasadzie najmniej je lubie:-)

reklama
zabierzcie mi tę Nutelle!!! :szok: i po co ja kupiłam opakowanie rodzinne 850g :zawstydzona/y:
Ja chętnie przyjmę:-) Ale mi smaku narobiłaś, mmm :-)
Moja mamuśka właśnie napisała do mnie, że od rana nie może przestać myśleć o mnie i dodała na końcu " zobaczysz jutro do szpitala pojedziesz" Taa.. jak okaże się prorokiem, to jej ołtarz postawię u siebie w sypialni:-D

Do góry