reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

cholera pada mi komputer- chyba juz sobie nie pogadam z Wami szybko:szok:
co prawda w październiku było juz wiadomo ze ciagnie na ostatnich nogach ale wydatek 2 tys na nowy to skoro ten udało się reanimowac jakoś chodził- no ale teraz to juz chyba koniec:wściekła/y: moje jedyne okno na świat teraz-ajajajajaj

reklama
Dlatego ja postanowiłam nie czekać, nie robić sobie nadziei skurczybykami :-) A może się zaskoczę na dniach:-) Im więcej się czeka, tym dłużej dzieciak nie chce się ruszyć do nas;-)

Witam
Alka-misie Haribo:-D :-D :-D Dobry sen!!!

Jak moj R dzwoni do swoich rodzicow to za kazdym razem mysla, ze dzwoni z nowymi wiesciami , ze rodzimy, a tu nic...
Teraz babcie obstawiaja dzien babci a dziedkowie dzien dziadka- smieszy mnie to wszystko :-) A moj uparciuch spokojnie sobie siedzi i czeka na odpowiedni moment :))))

My juz po badaniach - jesteśmy w dwupaku :-) Wyniki się poprawiają, więc zostajemy do terminu :-)

A na koniec niespodzianka: MANDAT!!!!!! Wracamy z Ł, patrzymy a za wycieraczką kartka, zaraz obok stoją panowie i wypisują kolejnemu mandacik. Ł zaczął im tłumaczyć, że nie ma oznakowania, że to parking płatny, a oni na to, że ich to nie obchodzi!!! W sumie taki mandat bez naszego podpisu to nie mandat. Fizycznie go nie mamy, bo u nas pada śnieg i trochę przemókł, Ł go po prostu zmiótł zza wycieraczki razem ze śniegiem...

Natalaunia super że wszystko w porządku ;)

Ja właśnie wysprzątałam pokój, łazienkę i pomyłam podłogi w całym domu (jestem u rodziców do jutra więc staram się coś robić) i jedyne co mam po tym sprzątaniu to wielkie uczucie gorąca i nic więcej..
W ogóle od tygodnia jest mi ciągle gorąco..

aaa dziewczyny poradzcie!!!
moja emilka dostala wysypki na policzkach skroniach i troche za uszkami do tego ma sucha skorke na brwiach i zielona kupke dzis zrobila i ma gazy
czy to moze byc alergia na mleko???

ps. przepraszam ze sie nie przywitalam:D

reklama
Do góry