reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

cholera pada mi komputer- chyba juz sobie nie pogadam z Wami szybko:szok:
co prawda w październiku było juz wiadomo ze ciagnie na ostatnich nogach ale wydatek 2 tys na nowy to skoro ten udało się reanimowac jakoś chodził- no ale teraz to juz chyba koniec:wściekła/y: moje jedyne okno na świat teraz-ajajajajaj

reklama
Dlatego ja postanowiłam nie czekać, nie robić sobie nadziei skurczybykami :-) A może się zaskoczę na dniach:-) Im więcej się czeka, tym dłużej dzieciak nie chce się ruszyć do nas;-)

Witam
Alka-misie Haribo:-D :-D :-D Dobry sen!!!

Jak moj R dzwoni do swoich rodzicow to za kazdym razem mysla, ze dzwoni z nowymi wiesciami , ze rodzimy, a tu nic...
Teraz babcie obstawiaja dzien babci a dziedkowie dzien dziadka- smieszy mnie to wszystko :-) A moj uparciuch spokojnie sobie siedzi i czeka na odpowiedni moment :))))

My juz po badaniach - jesteśmy w dwupaku :-) Wyniki się poprawiają, więc zostajemy do terminu :-)

A na koniec niespodzianka: MANDAT!!!!!! Wracamy z Ł, patrzymy a za wycieraczką kartka, zaraz obok stoją panowie i wypisują kolejnemu mandacik. Ł zaczął im tłumaczyć, że nie ma oznakowania, że to parking płatny, a oni na to, że ich to nie obchodzi!!! W sumie taki mandat bez naszego podpisu to nie mandat. Fizycznie go nie mamy, bo u nas pada śnieg i trochę przemókł, Ł go po prostu zmiótł zza wycieraczki razem ze śniegiem...

Natalaunia super że wszystko w porządku ;)

Ja właśnie wysprzątałam pokój, łazienkę i pomyłam podłogi w całym domu (jestem u rodziców do jutra więc staram się coś robić) i jedyne co mam po tym sprzątaniu to wielkie uczucie gorąca i nic więcej..
W ogóle od tygodnia jest mi ciągle gorąco..

aaa dziewczyny poradzcie!!!
moja emilka dostala wysypki na policzkach skroniach i troche za uszkami do tego ma sucha skorke na brwiach i zielona kupke dzis zrobila i ma gazy
czy to moze byc alergia na mleko???

ps. przepraszam ze sie nie przywitalam:D

reklama
Do góry