aninaaa
Październikowa Mama'06 Entuzjast(k)a
Alka od czegoś trzeba zacząćDzień doberek
Miałam jeden skurcz, a właściwie skurczyk ... Jeden maleńki a jaka wielka nadzieja w nim pokładana
Megi trzymamy kciuki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Alka od czegoś trzeba zacząćDzień doberek
Miałam jeden skurcz, a właściwie skurczyk ... Jeden maleńki a jaka wielka nadzieja w nim pokładana
Alka od czegoś trzeba zacząć
natalunia a dlaczego masz się dzisiaj rozpakować? masz jeszcze tydzień
skoro masz kiepskie wyniki to może faktycznie powinnaś zdecydować się na dzisiejsze rozpakowanie. po co czekać. maluch nie jest taki mały. moja córka urodziła się dwa tygodnie po terminie w waga 3250. gdyby urodziła się w wyznaczonym terminie pewnie też by miała jakieś 3000 lub nawet mniej.będziesz miała juz z głowy. a cc tez bym się nie przejmowała. czy sn czy cc i tak będzie bolałoMam bardzo słabe wyniki, ostatnio się nieco poprawiły. Gin boi się, że powtórzy się sytuacja z pierwszego porodu i hemoglobina spadnie na łeb na szyję do 6.... Mimo brania żelaza i innych leków, wyniki poprawiły się nieznacznie, ale nasza kruszynka jest mała, w poniedziałek na USG ważyła 3000g i dzisiaj zostanie podjęta decyzja co dalej. Mam nadzieję, że poczekamy na naturalny poród, bo nie chcę wywoływania. Boję się, że zakończy się cc. A takiego stresu jak dzisiaj dawno nie miałam