aninaaa
Październikowa Mama'06 Entuzjast(k)a
Alka od czegoś trzeba zacząćDzień doberek
Miałam jeden skurcz, a właściwie skurczyk ... Jeden maleńki a jaka wielka nadzieja w nim pokładana![]()
Megi trzymamy kciuki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Alka od czegoś trzeba zacząćDzień doberek
Miałam jeden skurcz, a właściwie skurczyk ... Jeden maleńki a jaka wielka nadzieja w nim pokładana![]()
Alka od czegoś trzeba zacząć![]()
natalunia a dlaczego masz się dzisiaj rozpakować? masz jeszcze tydzień![]()
skoro masz kiepskie wyniki to może faktycznie powinnaś zdecydować się na dzisiejsze rozpakowanie. po co czekać. maluch nie jest taki mały. moja córka urodziła się dwa tygodnie po terminie w waga 3250. gdyby urodziła się w wyznaczonym terminie pewnie też by miała jakieś 3000 lub nawet mniej.będziesz miała juz z głowy. a cc tez bym się nie przejmowała. czy sn czy cc i tak będzie bolałoMam bardzo słabe wyniki, ostatnio się nieco poprawiły. Gin boi się, że powtórzy się sytuacja z pierwszego porodu i hemoglobina spadnie na łeb na szyję do 6.... Mimo brania żelaza i innych leków, wyniki poprawiły się nieznacznie, ale nasza kruszynka jest mała, w poniedziałek na USG ważyła 3000g i dzisiaj zostanie podjęta decyzja co dalej. Mam nadzieję, że poczekamy na naturalny poród, bo nie chcę wywoływania. Boję się, że zakończy się cc. A takiego stresu jak dzisiaj dawno nie miałam![]()