Anastazzja
Fanka BB :)
My właśnie wróciliśmy z nocnego spaceru ponad 2h. Całe miasto przeleźliśmy, może coś ruszy. Niby jakieś skurcze są. Boli mnie w pachwinie i w krzyżu. I organizm się przeczyszcza, bo już chyba 4 raz dzisiaj idę do toalety
P. o kurcze!! nie mówiłeś, że w ciąży jesteś gratuluję będzie pierwszym facetem na świecie
a ja się obudziłam się dziś przed 6...chociaż spać mogłam do 8:30...no, ale nadrobiłam wątek przynajmniej
wczorajszą zerówkę zaliczyłam na 4, a egzamin na 5 więc jestem CAŁKIEM zadowolona zostały jeszcze 2 koła do napisania i 4 egzaminy i jestem wolna jak ptak zakładając oczywiście, że zaliczę wszystko w pierwszym terminie
wczoraj byliśmy na badaniu i z Hanki jest mały tłuścioszek 3,6 waży już, a jeszcze gin powiedział, że jakieś 2-3 tygodnie będzie spokojnie siedzieć..więc pewnie ponad 4 kilowy kloc się szykuje
Mami...Ty się teściowej nie daj!!! trochę się zastanawiam czemu na tyle jej pozwalasz...trzeba grzecznie, ale stanowczo powiedzieć "dziękuję mamo za pomoc, ale to moje dziecko i muszę nauczyć sama się nim opiekować" i koniec..a Ty bidulko dajesz sobie wejść na głowę...wiem, że ciężko jest, ale łatwiej nie będzie jeśli nie postawisz WYRAŹNYCH granic...i nie chodzi tutaj o kłócenie się z nią czy jakieś konflikty...trzeba być miłym, ale STANOWCZYM!
Lajtway dzięki za artykuł o tym "cyrklu" do mierzenia...bo ja właśnie będę miała to badanie jakoś w przyszłym tygodniu pewnie... a jak tam sesja???