reklama
A ja właśnie wpadłam na genialny pomysł, żeby zrobić słoiczki dla Młodego. Ale to za jakieś 3-4 miesiące. Pogotować zupki, zapasteryzować i nie kupować gerberów i innych bobovit, tylko domowymi, maminymi karmić Ale zobaczymy co mi z tego wyjdzie, bo leniwce zwykle kończą na wieeelkich planach
Asiuk - jak mieszkałam jeszcze z rodzicami, to niedaleko od nas było pole gerberowskie właśnie. Powiem Ci, że warzywka na nim były tak "naturalne", że nawet dziki nie chciały tam ryć
Malutka - zrobię ogródek na parapecie na czwartym piętrze w bloku
Malutka - zrobię ogródek na parapecie na czwartym piętrze w bloku
No tak Strzyga, ale pewnie jakieś tam normy zachowane są, mam nadzieję, a tak to nie wiadomo.
Hm brzuch coraz większy mam i dziś wyraźnie szczypie mnie w miejscu rany po starym cięciu, ale tak wewnątrz- mam nadzieję że się nie rozejdę i flaki mi nie wylezą.
Citronka czy Ty tak miałaś?
-----------i tak patrzę na suwaczki- maluszek Citronki ma już ponad miesiąc, Asteri też hohohoh
Hm brzuch coraz większy mam i dziś wyraźnie szczypie mnie w miejscu rany po starym cięciu, ale tak wewnątrz- mam nadzieję że się nie rozejdę i flaki mi nie wylezą.
Citronka czy Ty tak miałaś?
-----------i tak patrzę na suwaczki- maluszek Citronki ma już ponad miesiąc, Asteri też hohohoh
Ostatnia edycja:
~P.
Styczniowy tata
Możesz iść na macierzyński chyba przed terminem? Wiadomo, że l4 lepsze, bo szkoda tracić macierzyńskiego. Jak dobrze zagadasz z lekarzem, to Ci pewnie przedłuży.
My właśnie wróciliśmy z nocnego spaceru ponad 2h. Całe miasto przeleźliśmy, może coś ruszy. Niby jakieś skurcze są. Boli mnie w pachwinie i w krzyżu. I organizm się przeczyszcza, bo już chyba 4 raz dzisiaj idę do toalety
My właśnie wróciliśmy z nocnego spaceru ponad 2h. Całe miasto przeleźliśmy, może coś ruszy. Niby jakieś skurcze są. Boli mnie w pachwinie i w krzyżu. I organizm się przeczyszcza, bo już chyba 4 raz dzisiaj idę do toalety
Ostatnia edycja:
reklama