reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

Mami przemywaj oczka czystą przegotowaną wodą ... ważny jest kierunek ... wacik ma wędorwac do srodka oka czyli do noska ... z tego co pamiętam można też przemywac solą fizjoloiczną jałową - w identyczny sposób ...

reklama
Poród to nieciekawe sprawa wiec nie spieszcie sie dziewczyny :p
zdjecia Amelki pokaże jak będę w domu, no tu nie mam jak zgrać, powiem tylko, ze mała ma ciemne włosy tak jak mi sie marzyła :D
ahhh wlasnie mam pierwsze jedzonko od 24h -słuchary i herbata bez cukru, mniam :p a banany i jabłka które przywiózł mi A. Tak sie do mnie uśmiechają :(

mami- na szkole mówili żeby nie rumiankiem, bo uczula skubaniec,to dawny sposób naszych mam, już chyba nie praktykowany.Najlepiej wodą przegotowaną albo solą fizjologiczną.
~P.czyli imię dla Synka już wybrane;-)??

przed porodem ważyłam 45 kg i nosiłam rozmiar 34 ... :-( no i teraz juz się martwię ze mała ciagle w brzuszku ... będzie dalej przybierać na wadze a ja mam ją później jakoś urodzić ... ehhh nie widzę tego wszystkiego
myślę że przed porodem zrobią Ci jeszcze USG i zmierzą Twoją miednicę aby sprawdzić czy dziecko nie jest za duże i czy dasz radę :)

Gabryś mądralo ;D Teraz to już i tak nam nic nie da trzeba urodził i koniec ;D
Ucałuj Amelkę ;-)

Mami z tego co wiem rumianek uczula.. lepszy gazik namoczony w wodzie..

reklama
Do góry