reklama
Poród to nieciekawe sprawa wiec nie spieszcie sie dziewczyny 
zdjecia Amelki pokaże jak będę w domu, no tu nie mam jak zgrać, powiem tylko, ze mała ma ciemne włosy tak jak mi sie marzyła
ahhh wlasnie mam pierwsze jedzonko od 24h -słuchary i herbata bez cukru, mniam
a banany i jabłka które przywiózł mi A. Tak sie do mnie uśmiechają 
zdjecia Amelki pokaże jak będę w domu, no tu nie mam jak zgrać, powiem tylko, ze mała ma ciemne włosy tak jak mi sie marzyła
ahhh wlasnie mam pierwsze jedzonko od 24h -słuchary i herbata bez cukru, mniam
niki222
Fanka BB :)
mami- na szkole mówili żeby nie rumiankiem, bo uczula skubaniec,to dawny sposób naszych mam, już chyba nie praktykowany.Najlepiej wodą przegotowaną albo solą fizjologiczną.
~P.czyli imię dla Synka już wybrane;-)??
aninaaa
Październikowa Mama'06 Entuzjast(k)a
myślę że przed porodem zrobią Ci jeszcze USG i zmierzą Twoją miednicę aby sprawdzić czy dziecko nie jest za duże i czy dasz radęprzed porodem ważyłam 45 kg i nosiłam rozmiar 34 ... :-( no i teraz juz się martwię ze mała ciagle w brzuszku ... będzie dalej przybierać na wadze a ja mam ją później jakoś urodzić ... ehhh nie widzę tego wszystkiego
aninaaa
Październikowa Mama'06 Entuzjast(k)a
hahaha i kto to mówi ? ta co doczekać się nie mogłaPoród to nieciekawe sprawa wiec nie spieszcie sie dziewczyny![]()
No ja, jahahaha i kto to mówi ? ta co doczekać się nie mogławiem Gabryś że nie jest to fajne przeżycie,ale inaczej dziecka nie urodzisz
![]()
~P.
Styczniowy tata
w parzyste Tymon, a w nieparzyste Ignaś.
reklama
ewelina26k
Fanka BB :)
mamusie czy Wasze dzieci mają czkawkę? mój synuś ma czasem po jedzeniu ale to chyba dlatgo, ze czasem łapczywie je