reklama
Poród to nieciekawe sprawa wiec nie spieszcie sie dziewczyny
zdjecia Amelki pokaże jak będę w domu, no tu nie mam jak zgrać, powiem tylko, ze mała ma ciemne włosy tak jak mi sie marzyła
ahhh wlasnie mam pierwsze jedzonko od 24h -słuchary i herbata bez cukru, mniam a banany i jabłka które przywiózł mi A. Tak sie do mnie uśmiechają
zdjecia Amelki pokaże jak będę w domu, no tu nie mam jak zgrać, powiem tylko, ze mała ma ciemne włosy tak jak mi sie marzyła
ahhh wlasnie mam pierwsze jedzonko od 24h -słuchary i herbata bez cukru, mniam a banany i jabłka które przywiózł mi A. Tak sie do mnie uśmiechają
niki222
Fanka BB :)
mami- na szkole mówili żeby nie rumiankiem, bo uczula skubaniec,to dawny sposób naszych mam, już chyba nie praktykowany.Najlepiej wodą przegotowaną albo solą fizjologiczną.
~P.czyli imię dla Synka już wybrane;-)??
aninaaa
Październikowa Mama'06 Entuzjast(k)a
myślę że przed porodem zrobią Ci jeszcze USG i zmierzą Twoją miednicę aby sprawdzić czy dziecko nie jest za duże i czy dasz radęprzed porodem ważyłam 45 kg i nosiłam rozmiar 34 ... :-( no i teraz juz się martwię ze mała ciagle w brzuszku ... będzie dalej przybierać na wadze a ja mam ją później jakoś urodzić ... ehhh nie widzę tego wszystkiego
aninaaa
Październikowa Mama'06 Entuzjast(k)a
hahaha i kto to mówi ? ta co doczekać się nie mogła wiem Gabryś że nie jest to fajne przeżycie,ale inaczej dziecka nie urodziszPoród to nieciekawe sprawa wiec nie spieszcie sie dziewczyny
No ja, ja wiem, jednak było koszmarnie, opisze jak będę w domu, żeby was nie straszyć niepotrzebniehahaha i kto to mówi ? ta co doczekać się nie mogła wiem Gabryś że nie jest to fajne przeżycie,ale inaczej dziecka nie urodzisz
~P.
Styczniowy tata
w parzyste Tymon, a w nieparzyste Ignaś.
reklama
ewelina26k
Fanka BB :)
mamusie czy Wasze dzieci mają czkawkę? mój synuś ma czasem po jedzeniu ale to chyba dlatgo, ze czasem łapczywie je