reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

Witam się.
No Gabryś czyli te skurcze to jednak na poród-trzymam kciuki Kochana.
Mnie wczoraj kilka razy "pogoniło"do wc i już sobie myślałam-kurcze czy to aby nie początki zbliżającego się porodu-hmmmm. Zobaczę co i jak dziś.Skurcze miałam dwa razy wieczorem, ale takie że nic prawie nie bolały.Więc pewnie to też nie to.
Zresztą boję się w kolejkę wepchnąć- Oceanica by mi dała:-D
Kupiłam sobie wczoraj fajną książeczkę, dziewczyna na blogu polecała-dla rodziców-http://babymama.pl/Dzienniczek-dnia-i-nocy-Maluszka-p624.html, jestem ciekawa czy mi ułatwi opiekę nad maluszkiem.
Życzę wszystkim mamom spokojnej niedzieli.
Jaką macie pogodę-bo u mnie +2 na termometrze a śniegu nie ma:no:.

Ostatnia edycja:
reklama
Gabryś w końcu będziesz miała Amelkę przy sobie ;-)

Witajcie, mnie dziś w nocy dwa mocne skurcze złapały i trzeci mniejszy ale minęły.. na dodatek w trakcie jednego czułam jak mały pcha główkę. Już nawet myślałam, że może czop odszedł a tu nic.. W środę wizyta, jak nic się nie wydarzy to pewnie ustali mi termin stawienia się w szpitalu (ale liczę na to, że samo się zacznie) ;-)
Słońce świeci za oknem, a na ziemi mnóstwo śniegu - idziemy dziś na spacer z P. na którym od wielu,wielu wielu dni nie byliśmy.

hehe...Gabrysia:) jednak Cię przytarło:) super:) niedługo (o ile już nie masz) będziesz miała małą przy sobie:):):) STRASZNIE SIĘ CIESZĘ!!!!:):)

Aniaaa..ja też...miałam nadzieję, że śnieg nas ominie i szybko będę mogła zacząć wychodzić z Hanią i spacerować, a tutaj dupa....zapowiada się na długie siedzenie w domu..

Gosia szalejesz :D

Anastazja ja nie lubię zimy i liczyłam że w tym roku śnieg nie spadnie,a tu proszę :) śnieg powinien być tylko na Boże Narodzenie i ani dnia dłużej :D

Niki, ja się też zastanawiam nad kupnem, tyle tylko, że na innej stronie: Sklep internetowy dla mam Brioko.pl
Tu jest więcej tego i są w pakietach też.
Hehe, znam brioko, ale akurat na tamtej stronie można płacić paypalem a miałam tam troszkę kaski, dlatego z tej stronki brałam.Co by z konta już nie brać, bo połowa miesiąca a ja mam na koncie...nie za wiele:-D.
A te pakiety to fajna rzecz, jak mi się spodoba ten dzienniczek, to pewnie w pakiecie też coś wezmę:)

reklama
hej!
Gabrys-trzymam kciuki !
--------------
A ja ciagle dostaje smsy od rodziny i znajomych z pytaniem: urodzilas? Tesciu ma nadzieje ze urodze jutro ( on ma urodziny), a moja mama, ze w dzien babci, a tesciowa mowi- poczekaj jeszcze troche, zeby maly nie byl koziorozec ehhhh tak jakbym mogla sobie wybrac kiedy bede rodzic:eek:

Pozdrawiam wszystkie mamuski! Milej niedzieli!!!

Do góry