reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Witam się.
No Gabryś czyli te skurcze to jednak na poród-trzymam kciuki Kochana.
Mnie wczoraj kilka razy "pogoniło"do wc i już sobie myślałam-kurcze czy to aby nie początki zbliżającego się porodu-hmmmm. Zobaczę co i jak dziś.Skurcze miałam dwa razy wieczorem, ale takie że nic prawie nie bolały.Więc pewnie to też nie to.
Zresztą boję się w kolejkę wepchnąć- Oceanica by mi dała:-D
Kupiłam sobie wczoraj fajną książeczkę, dziewczyna na blogu polecała-dla rodziców-http://babymama.pl/Dzienniczek-dnia-i-nocy-Maluszka-p624.html, jestem ciekawa czy mi ułatwi opiekę nad maluszkiem.
Życzę wszystkim mamom spokojnej niedzieli.
Jaką macie pogodę-bo u mnie +2 na termometrze a śniegu nie ma:no:.

Ostatnia edycja:
reklama
Gabryś w końcu będziesz miała Amelkę przy sobie ;-)

Witajcie, mnie dziś w nocy dwa mocne skurcze złapały i trzeci mniejszy ale minęły.. na dodatek w trakcie jednego czułam jak mały pcha główkę. Już nawet myślałam, że może czop odszedł a tu nic.. W środę wizyta, jak nic się nie wydarzy to pewnie ustali mi termin stawienia się w szpitalu (ale liczę na to, że samo się zacznie) ;-)
Słońce świeci za oknem, a na ziemi mnóstwo śniegu - idziemy dziś na spacer z P. na którym od wielu,wielu wielu dni nie byliśmy.

hehe...Gabrysia:) jednak Cię przytarło:) super:) niedługo (o ile już nie masz) będziesz miała małą przy sobie:):):) STRASZNIE SIĘ CIESZĘ!!!!:):)

Aniaaa..ja też...miałam nadzieję, że śnieg nas ominie i szybko będę mogła zacząć wychodzić z Hanią i spacerować, a tutaj dupa....zapowiada się na długie siedzenie w domu..

Gosia szalejesz :D

Anastazja ja nie lubię zimy i liczyłam że w tym roku śnieg nie spadnie,a tu proszę :) śnieg powinien być tylko na Boże Narodzenie i ani dnia dłużej :D

Niki, ja się też zastanawiam nad kupnem, tyle tylko, że na innej stronie: Sklep internetowy dla mam Brioko.pl
Tu jest więcej tego i są w pakietach też.
Hehe, znam brioko, ale akurat na tamtej stronie można płacić paypalem a miałam tam troszkę kaski, dlatego z tej stronki brałam.Co by z konta już nie brać, bo połowa miesiąca a ja mam na koncie...nie za wiele:-D.
A te pakiety to fajna rzecz, jak mi się spodoba ten dzienniczek, to pewnie w pakiecie też coś wezmę:)

reklama
hej!
Gabrys-trzymam kciuki !
--------------
A ja ciagle dostaje smsy od rodziny i znajomych z pytaniem: urodzilas? Tesciu ma nadzieje ze urodze jutro ( on ma urodziny), a moja mama, ze w dzien babci, a tesciowa mowi- poczekaj jeszcze troche, zeby maly nie byl koziorozec ehhhh tak jakbym mogla sobie wybrac kiedy bede rodzic:eek:

Pozdrawiam wszystkie mamuski! Milej niedzieli!!!

Do góry