reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

reklama
P. dziękuję Ci bardzo za dokładne info:):) przyda mi się bardzo:)

Asteria...hmmm....kurcze...nie za bardzo wiem co powiedzieć...może jakieś dodatkowe konsultacje u innego lekarza???

My mieliśmy dodatkowo końską, wiec chyba jeszcze gorzej; No w kazdym razie były gipsy, łuska, szyna, a potem właściwie nic. Napiontek mówił nam, ze najlepszym lekarstem czy raczej cwiczeniem takiej nózki jest... jazda na rowerze. No to jezdzi cały rok - w domu tez ma na to miejsce, wiec i zimą "ćwiczy".

Jestem w szoku, ze u was tak długo sie to ciągnie...

reklama
Znaczy my też mamy konska:p tylko uzylam skrótu myslowego:) wiesz wszystko zależy od wielkości. Wady młody miał o ponad 90 stopni skrzywione nogi. A Ł prawie 180 stopni tak więc byliśmy przygotowani na długą walkę u łukasza to trwało 7 lat żeby chodził tak jak teraz..:)

Do góry