reklama
O rany dziewczyny skąd Wy macie tyle siły? Ja mam okna do umycia bo Igor je często czymś smaruje i tak myślę sobie, że może po 1 dziennie dam radę. Porodu wywoływać nie mam ochoty i bałabym się. Wolę odpoczywać, bo potem to nie wiadomo jak będzie.
Tak czy siak wszystkim, które tego chcą życzę jak najszybszych porodów.
Asiuk nie denerwuj się tak wszystko będzie dobrze.
Anastazja wow, masz trochę zajęć.
Gośka Erazmusi? To pewnie będzie wesoło.
Kasia Kciuki trzymam. Dalej oglądasz tych przystojnych lekarzy?;-)
Tak czy siak wszystkim, które tego chcą życzę jak najszybszych porodów.
Asiuk nie denerwuj się tak wszystko będzie dobrze.
Anastazja wow, masz trochę zajęć.
Gośka Erazmusi? To pewnie będzie wesoło.
Kasia Kciuki trzymam. Dalej oglądasz tych przystojnych lekarzy?;-)
Witajcie, ja zauważyłam że od tygodnia śpię jak zabita do 11, albo 12.. P. się wczoraj śmiał ze mnie że o godzinie 19 jemu mija 12godzin na nogach, a mi dopiero 7godzin i stwierdził, żebym się tylko nie przemęczyła ;D
Tak czekamy, czekamy na tego naszego syna i myślę sobie że będę wiecznie chodzić w tej ciąży ;D
Kasia trzymam mocno kciuki! Oby dziś się maluszek zdecydował!
Tak czekamy, czekamy na tego naszego syna i myślę sobie że będę wiecznie chodzić w tej ciąży ;D
Kasia trzymam mocno kciuki! Oby dziś się maluszek zdecydował!
Ostatnia edycja:
Asteria
Wdrożona(y)
Hey, ma kolejna noc zarwana młoda stwierdziła że nie chce spać i urzedowala do 4 rano, a ja od 6 na nogach bo do lekarza na kontrolę.
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
Witam
Asteria to masz wesoło Jeszcze trochę i jej się pewnie unormuje i GRATULACJE dla Ninki z okazji pierwszego miesiąca życia
mazia91 witaj w domu
malutka zdrowia
ja od rana delikatne skurcze ale nieregularne...
Asteria to masz wesoło Jeszcze trochę i jej się pewnie unormuje i GRATULACJE dla Ninki z okazji pierwszego miesiąca życia
mazia91 witaj w domu
malutka zdrowia
ja od rana delikatne skurcze ale nieregularne...
Kasia trzymam kciuki żeby tym razem oxy zadziałało bo skoro wody się są czą a akcji nie będzie to może będą chcieli cc zrobić. Tak czy siak pewnie niedługo przywitacie Maleństwo.
Asteria bidulko może popoludniu uda Ci się na chwilke przymknac oko.
my dziś nawet fajna nockę mieliśmy więc czuje sie ok, oby wszystkie nocki takie były.
Asteria bidulko może popoludniu uda Ci się na chwilke przymknac oko.
my dziś nawet fajna nockę mieliśmy więc czuje sie ok, oby wszystkie nocki takie były.
reklama
Hey wam ! ;-)
Kasia trzymam kciuki, żeby ta mała uparta istotka w końcu chciała się przywitać z wami ! ;-) Tak myślałam, że za Kiro tęsknisz, ja już w domu myślę, co będzie z kulką jak mnie przy niej nie będzie
Cholera mnie też by szlag trafił jakbym miała czekać na poród w szpitalu. Mam nadzieję, że tak nie będzie. Do 17-tego tak nie wiele a ja dalej czuję się świetnie, tylko śpię za długo. ehh
Kasia trzymam kciuki, żeby ta mała uparta istotka w końcu chciała się przywitać z wami ! ;-) Tak myślałam, że za Kiro tęsknisz, ja już w domu myślę, co będzie z kulką jak mnie przy niej nie będzie
Cholera mnie też by szlag trafił jakbym miała czekać na poród w szpitalu. Mam nadzieję, że tak nie będzie. Do 17-tego tak nie wiele a ja dalej czuję się świetnie, tylko śpię za długo. ehh