reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

hehe...zostaję:) nie wiem czy jutro jeszcze tu zajrzę, bo rano do mojej starszej Pani, a później od razu śmigamy do wawy samochodem zbieramy siostrę i jej chłopaka z lotniska i śmigamy do zakopca:) więc jakbyśmy się nie widziały to trzymajcie się mocno i zdrowo kobietki:) całuję fasolki Wasze:*

reklama
Dziewczyny witam w sloneczna srode :) Po badaniach czuje sie taka szczesliwa, juz wiem, ze wszystko bedzie dobrze!!!!!
Dzieciaki juz po zakonczeniu roku, wakacje sie rozpoczely, w przyszlym tyg smigamy nad nasze morze!!!!
Dorota ja mam juz dwoje dzieci, ostatnia ciaza byla 10 lat temu....

Witam się z rana:-D
Właśnie miałam pisać, że ma być u mnie 26 stopni a narazie jest15 i nie wiem jak się ubrać, gdy dostałam telefon, że dziś wolne :-(
Ide zaraz spać spowrotem:-D No chyba, że Laura spać dalej nie pójdzie... Bo już siedzi i coś modzi z krótkim pajaccem... tzn dół odpieła i teraz próbuje zdjąć:-D

Pozdrawiam z ranka ze słonecznego Sosnowca ( bardzo chciałabym żeby cały weekend taki był ale prognozy są nie za bardzo optymistyczne :)
Ja już siedzę w pracy..
Pati jak ja Ci strasznie zazdroszczę że masz już badania za sobą, ja jeszcze musze trochę poczekać..
No a moje starsze dzieciaki mają dzisiaj koniec roku i od września oboje już w gimnazjum w 1 i w 3 klasie .. ale ten czas leci.. hihih

Dzień dobry dziewczynki ;-))))))))))))) Jak to miło, gdy w środę jest piątek hihi czuję, że będzie to dziś miły dzień .... Całuski w brzuszki :*

reklama
Dorota_75 tak mi się kojarzyło, że masz już dzieciaczki:-D
A skoro masz to po co ci znów grupe krwi robili:szok:
Bo to tobie robili???:-D:-D (mam nadzieje, że nic nie pomyliłam :-D)

Hahaha a jednak pomyliłam:-D

Teraz spojrzałam, że to doni robili badania:-)

Przepraszam za zamieszanie:p

Do góry