reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

hehe...zostaję:) nie wiem czy jutro jeszcze tu zajrzę, bo rano do mojej starszej Pani, a później od razu śmigamy do wawy samochodem zbieramy siostrę i jej chłopaka z lotniska i śmigamy do zakopca:) więc jakbyśmy się nie widziały to trzymajcie się mocno i zdrowo kobietki:) całuję fasolki Wasze:*

reklama
Dziewczyny witam w sloneczna srode :) Po badaniach czuje sie taka szczesliwa, juz wiem, ze wszystko bedzie dobrze!!!!!
Dzieciaki juz po zakonczeniu roku, wakacje sie rozpoczely, w przyszlym tyg smigamy nad nasze morze!!!!
Dorota ja mam juz dwoje dzieci, ostatnia ciaza byla 10 lat temu....

Witam się z rana:-D
Właśnie miałam pisać, że ma być u mnie 26 stopni a narazie jest15 i nie wiem jak się ubrać, gdy dostałam telefon, że dziś wolne :-(
Ide zaraz spać spowrotem:-D No chyba, że Laura spać dalej nie pójdzie... Bo już siedzi i coś modzi z krótkim pajaccem... tzn dół odpieła i teraz próbuje zdjąć:-D

Pozdrawiam z ranka ze słonecznego Sosnowca ( bardzo chciałabym żeby cały weekend taki był ale prognozy są nie za bardzo optymistyczne :)
Ja już siedzę w pracy..
Pati jak ja Ci strasznie zazdroszczę że masz już badania za sobą, ja jeszcze musze trochę poczekać..
No a moje starsze dzieciaki mają dzisiaj koniec roku i od września oboje już w gimnazjum w 1 i w 3 klasie .. ale ten czas leci.. hihih

Dzień dobry dziewczynki ;-))))))))))))) Jak to miło, gdy w środę jest piątek hihi czuję, że będzie to dziś miły dzień .... Całuski w brzuszki :*

reklama
Dorota_75 tak mi się kojarzyło, że masz już dzieciaczki:-D
A skoro masz to po co ci znów grupe krwi robili:szok:
Bo to tobie robili???:-D:-D (mam nadzieje, że nic nie pomyliłam :-D)

Hahaha a jednak pomyliłam:-D

Teraz spojrzałam, że to doni robili badania:-)

Przepraszam za zamieszanie:p

Do góry