reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

a teraz smigam mamuski na badanie 'stopnia czystosci pochwy':D fajnie brzmi:) tylko wpierw musze do mojej lekarki pojsc, bo nie dala mi polozna naklejki na skierowanie...no nic...caluje Was mamuski w wasze pielne brzuszki:)

)

a nie za wcześnie na taki wymaz? bo mi gin powiedział, że lepiej poczekać i po 12 tyg, ja wprawdzie robiłam wymazy przed i miałam bakterie teraz mam powtórzyć ale dopiero po 12 tyg

reklama
Laski uprawiacie jakies aktywności fizyczne? Siedze na kanapie 2 miesiac i zastanawiam sie czy to brzuszek ciazowy czy zwykly tluszczyk i myślę co z tym fantem zrobic. A moze kolezanki z Warszawy wyczaiły jakiś fajny basen/ćwiczenia dla mamusiek? Tak zeby z umiarem ale chyba jak daj Panie Boze skonczymy ten trymestr to mozemy sie troche wiecej poruszac co?

oceanica no w drugim trymestrze to pewnie można a nawet wskazane, ja na basen niestety się nie nadaję, bo zawsze jakieś świństwo złapię :( ale u mnie jest aerobic dla pań z brzuszkami

a ja dziś badania robiłam, utoczyli ze mnie 7 strzykawek: toxo, cytomegalowirus, rózyczka, WR, grupa krwi, zółtaczka i badanie moczu i jestem lżejsza o 300 zł :)

Ewelina:) mi położna kazała iść jak najszybciej:) ale ja się nie znam:)

Oceanica:) jak zacznie się 2 trymestr to będę robić ćwiczenia dla mam i chodzić na godzinę na spacer nad morze:)

Donia...o matko...7 strzykawek...aż mnie ciarki przeszły...

3majcie mocno kciuki za moje usg...bo dziś pierwsze jest:) dowiem się ile ma dzidzia;) ehh...ale jeszcze muszę czekać 1,5 godziny!!:(

Anastazzja już powinnaś być po usg albo w trakcie:D czekam na informacje:D
oceanica ja też leniu****e, znaczy na tyle ile mi młoda pozwala, ale też myślałam o basenie. jak znajdę jakiś fajny to dam Ci znać bo ja też z Warszawy :)

oceanica: ja chodze na auqa areobik a od wrzesnia zapislam sie na yoge dla kobiet w ciazy:)

Anastazzja: czekamy na wiesci!!!!!!!

Donia: masakra sla spokonie mi ostatnio zostalo 9 wkłuć:) a jedna probowka pobrana:D

nagapalma: spokojnie truskawka bedzie zdrowa :D tylko sie nie lam:)

Ostatnia edycja:
Odebrałam dziś wyniki badań:) Rewelacja, morfologia i mocz przepiękne, a reszta ujemna, także nic tylko się ciążą cieszyć:-) Bałam się, że z tarczycą coś może być nie tak ale jak się okazało jest spoko. Pozdrawiam Was mamusie:)

Vileyka ja tropie i nic nie moge znalesc zeby dobrze i niedrogo ;D na bb znalazlam globi fitness ale tam zajec dla mamusiek nie ma ;D
Fajnie, że juz tak blisko granicy jesteśmy, ja już tak czekam ze II że szok ;D
I wtedy będzimy ćwiczyć ! o ;D

dziewczyny:) już po usg:) dzidzia ma 7 tygodni i 2 dni i jest jakże dumnego wzrostu-1 cm:) serducho biło pięknie 146 uderzeń:) termin porodu mam na 5 lutego, więc oficjalnie jestem lutówką, ale zostaję z Wami:)

reklama
Do góry