reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

reklama
Dziewczyny mam pytanie, szczególnie dotych, które są już mamami :) Za tydzień idę na roczek. Jestem chrzestną Helenki. Mała ma kolczyki, dostanie rowerek od chrzestnego.... i nie mam pomysłu co ja mogłabym kupić... Chcę wydać do 300zł ... macie jakieś propozycje??

Ja bym spytała rodziców czego potrzebują dla Małej. (u mnie tak robimy na każde urodziny, święta itp. i starsze dzieciaki mają radoche,bo dostaa to co chcą:-)) ewentualnie wsadziłabym kase w koperte sami najlepiej wiedzą co dziecku potrzebne:-) a roczne dziecko nie przywiązuje az takiej wagi do prezentów, a największą radochą jest rozpakowywanie:-)

ewentualnie jeśli niuńka nie ma a rodzice mają przestrzenne mieszkanie pokusiłabym się o jakąś chuśtaweczke:-) teraz na allegro tanie chodzą:p wielofunkcyjne:-) a to taki wiek, że buju radoche niesamowita sprawia:-)

Ostatnia edycja:
Wydawać by się mogło, że roczniak za mały na takie coś.... Sama się na tym nie pobawi:-D
Ale skoro kasy nielubisz dawać i tak kupisz co zechcesz:p
Zaraz popatrze za czymś na allegro:p:-) Póki Laura się moim telefonem bawi i tate budzi:-D

Ja bym taką lale wzieła. http://allegro.pl/lalka-agatka-u-lekarza-doktora-mowi-placze-promo-i1657646970.html
Moja jak ją zobaczyła to:" yyyyyyyy" :-)
Narazie pochowałabym zestaw do badań i do zabawy dałabym samą lale:-)
Do tego jakieś interaktywne klocki i jakiś komplecik na 18+ m-cy

ale mówie:-D i tak kupisz to co wybierzesz:p

Ostatnia edycja:
Ania a wrzuć mi link do jakiejś fajnej buju buju :) oni mają wielki dom i wielki ogród ... myślałam o zabawkach na zewnątrz, ale jedna ślizgawka to troche kicha a coś większego to już 700zł :(

reklama
Do góry