reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

reklama
Ja tez lece, ale dopiero po 10:00, ostatnie 2 tygodnie, 2 tygodnie i dlugie 2 miesieczne wakacje, jak to fajnie pracowac w placowce "zlobkowo-przedszkolno-opiekunczo-wychowawczej" :)))

Dzień dobry mamuśki .. ja już w pracy siedzę, ale cieszę się, że ten wtorek to jak czwartek... a czwartek się lepiej słyszy :):):) hihi ...
chciałam gdzieś jechać na długi weekend, ale zapowiadają 3 dni deszczu i nad morzem i w górach, więc chyba szkoda kasy na siedzenie w hotelu ... :(

Witajcie
ja sobie przełozyłam wizyte gina ze środy na piatek bo w środe jest po południu a musze byc w pracy a w piatek zdążę przed pracą wiec udało sie a pukic o trza do pracy choć troszkę chodzić i wyprosić w końcu umowę 2 meisiąc czekam powiem chyba ze do kredytu potrzebuje moze sie uda :p

panna ja jem kanapkę z watróbką i cebulką a obok truskawki

Klavell...no to dobrze masz:) ja tez mam juz wakacje, ale to dzieki studiowaniu:p

Agatulka,,za ta kanapke z watrobka i cebulka,a obok truskawkami to podziwiam:) mnie zemdlilo na sama mysl:p ja nie mam zadnych hardcorowych polaczen:p

Alka:) my z rodzicami jedziemy po siostre do warszawy na lotnisko i smigamy do zakopca...pogoda nie dopisze, ale we wzgledu na mnie i tak odpadaja wycieczki po gorach:) wiec bedziemy rozbijac sie po knajpach:p wyjazd zaplanowany byl juz od kilku miesiecy, wiec nie ma co marudzic:mad:

a ja dzis o 19:30 mam swoje pierwsze usg:) wreszcie zobacze moje dziecko:) dowiem sie, ktory to tydzien:) zdecydowalam pojsc do mojej lekarki, bo moja mama jeszcze ich gabinet polecala:)

a teraz smigam mamuski na badanie 'stopnia czystosci pochwy':D fajnie brzmi:) tylko wpierw musze do mojej lekarki pojsc, bo nie dala mi polozna naklejki na skierowanie...no nic...caluje Was mamuski w wasze pielne brzuszki:)

Ktoras z Was sie pytala o mamy studiujaco-pracujace i ja chyba do takich mam sie zaliczam; chociaz nie do konca,bo nie dostaje pienieznego wynagrodzenia za moja prace:) wiec ja studiuje dwa kierunki dzienne i jeszcze w ramach wolontariatu opiekuje sie ta moja starsza Pania:)

żołądek i jelita znów chcą mnie wykończyć :( za cooooo ???? :-(
Boże jak ja przetrwam tą ciążę ... żeby tylko truskawce nic nie było :(

żołądek i jelita znów chcą mnie wykończyć :( za cooooo ???? :-(
Boże jak ja przetrwam tą ciążę ... żeby tylko truskawce nic nie było :(

nagapalma :-:)-:)-( <głaszcze> po 13 tygodniu wszystko powinno minąć więc masz już bliżej niż dalej, a Twoja truskaweczka na pewno rośnie w siłę więc się nie martw! :-)

aluś - dzieki, ale mi po 13 tyg nie przejdzie, ja mam te problemy już od dwóch lat :( to mi przejdzie za 2-3 dni, albo za tydzień, na tydzien albo dwa :( masakra :-( ... kur .... !!! Ugotowałam zupkę koperkową, taką wypasioną, żeby pożywna była, może dam rade to wciągnąć ... ide ... położe się ...popłacze sobie ..ulży mi..albo i nie ....

reklama
nagapalma nie płacz kochana bo truskaweczka to czuje ... musisz być silna - dla niej .... a zupka mmmm brzmi pysznie ... i znów mam ochotę do Ciebie przyjechać hihi :-)

Do góry