reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

reklama
Ja tez lece, ale dopiero po 10:00, ostatnie 2 tygodnie, 2 tygodnie i dlugie 2 miesieczne wakacje, jak to fajnie pracowac w placowce "zlobkowo-przedszkolno-opiekunczo-wychowawczej" :)))

Dzień dobry mamuśki .. ja już w pracy siedzę, ale cieszę się, że ten wtorek to jak czwartek... a czwartek się lepiej słyszy :):):) hihi ...
chciałam gdzieś jechać na długi weekend, ale zapowiadają 3 dni deszczu i nad morzem i w górach, więc chyba szkoda kasy na siedzenie w hotelu ... :(

Witajcie
ja sobie przełozyłam wizyte gina ze środy na piatek bo w środe jest po południu a musze byc w pracy a w piatek zdążę przed pracą wiec udało sie a pukic o trza do pracy choć troszkę chodzić i wyprosić w końcu umowę 2 meisiąc czekam powiem chyba ze do kredytu potrzebuje moze sie uda :p

panna ja jem kanapkę z watróbką i cebulką a obok truskawki

Klavell...no to dobrze masz:) ja tez mam juz wakacje, ale to dzieki studiowaniu:p

Agatulka,,za ta kanapke z watrobka i cebulka,a obok truskawkami to podziwiam:) mnie zemdlilo na sama mysl:p ja nie mam zadnych hardcorowych polaczen:p

Alka:) my z rodzicami jedziemy po siostre do warszawy na lotnisko i smigamy do zakopca...pogoda nie dopisze, ale we wzgledu na mnie i tak odpadaja wycieczki po gorach:) wiec bedziemy rozbijac sie po knajpach:p wyjazd zaplanowany byl juz od kilku miesiecy, wiec nie ma co marudzic:mad:

a ja dzis o 19:30 mam swoje pierwsze usg:) wreszcie zobacze moje dziecko:) dowiem sie, ktory to tydzien:) zdecydowalam pojsc do mojej lekarki, bo moja mama jeszcze ich gabinet polecala:)

a teraz smigam mamuski na badanie 'stopnia czystosci pochwy':D fajnie brzmi:) tylko wpierw musze do mojej lekarki pojsc, bo nie dala mi polozna naklejki na skierowanie...no nic...caluje Was mamuski w wasze pielne brzuszki:)

Ktoras z Was sie pytala o mamy studiujaco-pracujace i ja chyba do takich mam sie zaliczam; chociaz nie do konca,bo nie dostaje pienieznego wynagrodzenia za moja prace:) wiec ja studiuje dwa kierunki dzienne i jeszcze w ramach wolontariatu opiekuje sie ta moja starsza Pania:)

żołądek i jelita znów chcą mnie wykończyć :( za cooooo ???? :-(
Boże jak ja przetrwam tą ciążę ... żeby tylko truskawce nic nie było :(

żołądek i jelita znów chcą mnie wykończyć :( za cooooo ???? :-(
Boże jak ja przetrwam tą ciążę ... żeby tylko truskawce nic nie było :(

nagapalma :-:)-:)-( <głaszcze> po 13 tygodniu wszystko powinno minąć więc masz już bliżej niż dalej, a Twoja truskaweczka na pewno rośnie w siłę więc się nie martw! :-)

aluś - dzieki, ale mi po 13 tyg nie przejdzie, ja mam te problemy już od dwóch lat :( to mi przejdzie za 2-3 dni, albo za tydzień, na tydzien albo dwa :( masakra :-( ... kur .... !!! Ugotowałam zupkę koperkową, taką wypasioną, żeby pożywna była, może dam rade to wciągnąć ... ide ... położe się ...popłacze sobie ..ulży mi..albo i nie ....

reklama
nagapalma nie płacz kochana bo truskaweczka to czuje ... musisz być silna - dla niej .... a zupka mmmm brzmi pysznie ... i znów mam ochotę do Ciebie przyjechać hihi :-)

Do góry