Sperma zmiekcza znacznie szyjkeza skurcze jelit to ja dziękuję ... ja szukam rozwarcia i braku szyjki
reklama
Sperma zmiekcza znacznie szyjke
.... no dobra - może się poświęcę choć wcale mi się nie chce
położyłam się po 15 i dopiero wstałam ;D zjadłam kanapkę, wypiłam wodę z cytryną i czekam na P. ma po nas przyjechać do rodziców moich
A mnie się dziś P. zapytał o sposoby przyśpieszania porodu jak mu napisałam jakie są, to stwierdził że poczekamy aż mały sam ze chce
A mnie się dziś P. zapytał o sposoby przyśpieszania porodu jak mu napisałam jakie są, to stwierdził że poczekamy aż mały sam ze chce
donia 1980
Fanka BB :)
u nas ostatnio podczas "przyśpieszania porodu" A. stwierdził, że coś go pyka tam w środku :-) może to Amelcia była zainteresowana gościem :-)
hmm nie wiem czy po czymś takim będzie miał jeszcze ochotę, ja nie naciskam, nie mam potrzeby :-)
hmm nie wiem czy po czymś takim będzie miał jeszcze ochotę, ja nie naciskam, nie mam potrzeby :-)
Haha, a to czemu :>.... no dobra - może się poświęcę choć wcale mi się nie chce
Bakalia - czyżby Twojemu P. Seks tez nie odpowiadał?
Gabryś a nie wiem ... Franek kompletnie zniszczył moje libido .... Jakoś ciężko mi cieszyć się figlami podczas jak skupiam się na tym jak młody się fajnie rusza
Poza tym M. już kiedyś mi powiedział, że na syna nie będzie się spuszczał
Poza tym M. już kiedyś mi powiedział, że na syna nie będzie się spuszczał
Rozumiem ja tam się cieszę, ze nie czuje dyskomfortu, mój A. Rownież, a nawet wręcz przeciwnie odkąd upewnilismy się, ze dzidzi nie dzieje się wtedy żadna krzywda - uskuteczniamyGabryś próbowaliśmy i to nie wypali - oboje czujemy dyskomfort. Zdecydowanie nie jest tak jak powinno, więc wrzuciliśmy na luz
U nas to chodzi też o to, że P. jak łapie mnie za brzuch to małego czuje, no i jak tu coś robić jak Cię syn po rękach kopie?! to jest zdecydowanie rozrywka tylko dla nas dwoje
Więc już wole chodzić po schodach, które i tak dziennie dużo pokonuje bo co chwila schodzę z góry na dół itd..
Więc już wole chodzić po schodach, które i tak dziennie dużo pokonuje bo co chwila schodzę z góry na dół itd..
reklama
lajtway
Fanka BB :)
Alka- dzięki za wieści od Marci
Strzyga- e tam, to może się nie cofnęło tylko Cię ginekolog oszukuje;-) Może myśli że jak sie podenerwujesz to szybciej pójdzie?? Nie no, żartuję. A P~ to jakiś fenomen, pierwszy raz sp[otykam się z sytuacją że meżczyzna jest tak zaaferowany ciążą.
A powiem Wam coś- wszystkie sposoby na wywoływanie będą działały jak maluch będzie gotowy. Nie chcę tu namieszać bo nei bardzo pamietam jak to było i nie bardzo wiem jak Wam napisac "po polsku"... W każdym razie to jak metoda zamka i klucza. I możecie gmerać kluczami do woli ale dopóki bobasy nie zdecydują się na wyjęcie paluszków z zamka to nic nie da Receptory w macicy uaktywniają się dopiero w tym właściwym okresie ciaży a jak są nieaktywne to żadna dawka oksytocyny nie pomoże. Za to jak są "aktywne" to lekkie pobudzenie- seks, wysiłek itd przyśpieszy akcję. Jak któraś wie dokładnie jak i co to neich mnie poprawi ale to na mniej więcej takiej zasadzie działąło
U mnie to juz dni na moje- skurcze mam konkret, rozwarcie jest, szyjka mięciutka i maluch się uspokoił.
Bakalia- a u nas wczoraj po seksie mały zaczął mieć czkawkę a przerażony A. pyta mnie nagle jeszcze w środku co ja mu robię
Strzyga- e tam, to może się nie cofnęło tylko Cię ginekolog oszukuje;-) Może myśli że jak sie podenerwujesz to szybciej pójdzie?? Nie no, żartuję. A P~ to jakiś fenomen, pierwszy raz sp[otykam się z sytuacją że meżczyzna jest tak zaaferowany ciążą.
A powiem Wam coś- wszystkie sposoby na wywoływanie będą działały jak maluch będzie gotowy. Nie chcę tu namieszać bo nei bardzo pamietam jak to było i nie bardzo wiem jak Wam napisac "po polsku"... W każdym razie to jak metoda zamka i klucza. I możecie gmerać kluczami do woli ale dopóki bobasy nie zdecydują się na wyjęcie paluszków z zamka to nic nie da Receptory w macicy uaktywniają się dopiero w tym właściwym okresie ciaży a jak są nieaktywne to żadna dawka oksytocyny nie pomoże. Za to jak są "aktywne" to lekkie pobudzenie- seks, wysiłek itd przyśpieszy akcję. Jak któraś wie dokładnie jak i co to neich mnie poprawi ale to na mniej więcej takiej zasadzie działąło
U mnie to juz dni na moje- skurcze mam konkret, rozwarcie jest, szyjka mięciutka i maluch się uspokoił.
Bakalia- a u nas wczoraj po seksie mały zaczął mieć czkawkę a przerażony A. pyta mnie nagle jeszcze w środku co ja mu robię