reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

mam pytanko czy ktoś coś wie na temat działania herbatki z liści malin ... bo mi się wydaje, że to mit ... piję 3xdziennie i nic ...

w ogóle to ostatnio mogłabym zagrać rolę główną w przedstawieniu na podstawie wiersza Brzechwy: "Na tapczanie siedzi leń..." ;-)

lajt Marcia nie rodzi - Marcia po galeriach biegała :-)

reklama
Znacie książkę "w oczekiwaniu na dziecko"? Pewnie nie jedna ją ma. Mi towarzyszyła przy I-ej ciąży i teraz tez - wczoraj wyczytałam tam kilka mitów o wywoływaniu samemu porodu - nalezą do nich m.in.: chodzenie po schodach, seks, olejek rycynowy - zadne badania nie udowodniły ich działania.

Jedyne co, to masowanie sutków, ale to odradzają z kolei, aby samemu nie robić, bo cos tam.

Hej dziewczyny, chyba Was nie nadrobię, tak dużo piszecie. Ja dziś zupełnie bez nastroju, mam płaczliwy dzień i w ogóle chodzę jakaś podminowana. A do tego zadzwonili do mnie z pracy, że kadry ich poinformowały o braku mojego zwolnienia. A sama do tych...(tu wstawcie jak macie chęć jakieś okropne przekleństwo, bo ja już się naklęłam)kadr je dostarczyłam.I też się szybko obudziły,zwolnienie dostarczone 4 stycznia a dziś 11.Normalnie wysiadam.A było już po 15, więc dodzwonić się już bym nie dodzwoniła.I jutro jadę po 7,tatę uprosiłam, żeby awanturę zrobić. I oby znalazły bo nie ręczę za siebie:wściekła/y:.Jeszcze przez ich bałagan będę mieć problemy-szlag by to trafił.
Więc jak się nie będę odzywać,to nie znaczy że rodzę:no:,a jak się zacznie do od razu sms do Fazerki.
Trzymajcie się cieplutko.

Melisa przecież ja mu nie bronię.... Ja tylko mówię, że mógłby się spakować przed czasem :-D:-D chcę go już przytulić :happy: ... a Ty zmień suwaczek hihi

Alka - ja słyszałam, ze herbatę należy pić od 7 miesiąca by urodzić łatwiej, i nie przenosic ciąży. Nic mi nie wiadomo o tym bydzialala na wywolanie porodu niestety :(

Ja znów stałam, i znów odwiedzilam łazienkę. Ale mam dziś leniwych dzień. Jak nigdy. Serio.

reklama
Do góry