ja sobie w lep strzele... Wojtus chory, kaszel gardlo, katar... a chodzil do przedszkola tylko 5 dni... <załamana>:---( ja juz nie wiem co mam z nim zrobic? moze zrezygnowac z przedszkola?eh
Może na 2-3 miesiące warto zrezygnować? Teraz zimy nie ma to choróbska wszędzie się panoszą i niestety wszyscy wokół chorują. Moja mała była w kółku przedszkolnym (3h zajęć przygotowawczych do przedszkola) przez cały tydzień bylo tylko 6 dzieci (a normalnie jest 18). Mam nadzieję, że żaden katar się nie rozwinie.
Eh, może uda mi się tą kontrolę US przenieść, żeby poszli do naszej księgowej. Jeden kłopot z głowy. Księgowa będzie wiedziec co ma robić. Ja to się zachować nie umiem w sytuacjach kontroli. Już jedną przeżyliśmy kiedyś - Z PINBu. Pani była w sumie sympatyczna, ale Urząd Skarbowy z niczym sympatycznym mi się nie kojarzy.
Zjadłam śniadanie, zapomniałam połknąć żelazo. Wczoraj wzięłam tylko jedno. Ale jestem systematyczna, hohohooooo
Mandat z PiP minimalny to 1000... A jak firma nie była wcześniej karana to max mogą nałożyć mandat 2000 zł. I weź tu na kary zarób... A powiedzieli Ci jaki jest powód kontroli? Lepiej, żeby to księgowa robiła, bo jak zaczną Ci zadawać pytania, to pewnie i tak będziesz odsyłać kontrolera do księgowej.
Co do biegunki - jak rodziłam Zu, to dzień wcześniej miałam ostrą biegunkę, a w dzień porodu miałam jadłowstręt. nic mi się nie chciało, a kupa i tak była
Krew pępowinowa to wielka szansa. Ale koszty jakie się z tym wiążą są powalające.