reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

reklama
Nigdy nie miałam bliskiej styczności z takimi chorobami czy dziećmi chorymi na coś takiego, jednak musi to być okropne.. Same te szpitale, uśmiechy nieświadomych maluchów.. Ehh, życzę sobie i wam by nam się coś podobnego nigdy nie przytrafiło..

niestety życie... :-( odsuwajmy takie myśli jak najdalej i nie smućmy się już.

A ja dzisiaj na 12.30 szkoła rodzenia (ostatnie zajęcia), muszę kupić jakiegoś kwiata w doniczce bo koleżanka kupuje słodkości i żegnamy się wszyscy ładnie :-) a szkoda bo bardzo fajne zajęcia były.
A po szkole jadę włoski robić i hennę co by być ready to go ;-)

witam
u mnie nocka jak zwykle- cizka- spanie z przerwami i w dodatku jak przewracalam sie z boku na bok to cos mi strzelilo w miednicy:no:Ja sie rozsypuje!

Kasia-ta Twoja biegunka to moze byc juz oczyszczanie przed porodem. Ja tez mam czasm ale potem standartowo zatwardenie ;)

Asiuk mam pytanko: Czy preparaty na kolkę: Espumisan, Infacol są na receptę? Chyba nas dotyczy ten problem a jeszcze nie chcę iść do przychodni z małym jeśli to nie jest konieczne. Na razie daję mu herbatkę humana

U mnie rozstępów na razie nie zauważyłam, ale za to na udach pojawił się paskudny celulit..bee:-(

Kasia ZG, może ci się zacznie, dziś albo jutro, skoro takie nocki masz??
Gabryś, smutna historia z dzidzią twojego kuzyna. Oby wszystko poszło dobrze.
Asteria, oby tylko Ninka nie podłapała choróbska.

Anielka - nie rozsypuj się ;-) Twoja miednica jest teraz potrzebna hi hi, przed chwilą byłam w wc i albo mi się przewidziało tzn wkręciłam sobie albo zauważyłam lekko zabarwiony śluz na różowo :-) czekam na następne siusiuu. Obym tylko w aucie nie zaczęła rodzić ;-) Mam kilka spraw do załatwienia a po 17.00 jestem ready :-)

Matko ale bym już chciałaaaa :-)

Eh, może uda mi się tą kontrolę US przenieść, żeby poszli do naszej księgowej. Jeden kłopot z głowy. Księgowa będzie wiedziec co ma robić. Ja to się zachować nie umiem w sytuacjach kontroli. Już jedną przeżyliśmy kiedyś - Z PINBu. Pani była w sumie sympatyczna, ale Urząd Skarbowy z niczym sympatycznym mi się nie kojarzy.

Zjadłam śniadanie, zapomniałam połknąć żelazo. Wczoraj wzięłam tylko jedno. Ale jestem systematyczna, hohohooooo

reklama
Cześć dziewczynki. Moje przypuszczenia i to te najgorsze się sprawdziły. O 4 w nocy wylądowaliśmy naostrym dyżurze laryngologicznym. Obudziłam a raczej przebudziłam się oprócz zatkanego nosa z potwornym bólem połowy głowy i czułam że puchnę coraz bardziej na twarzy.Nie było na co czekać wsiedliśmy i pojechaliśmy. OKazało się że mam bardzo silny ostry stan zapalny zatok i niestety domowymi sposobami to tego nie wyleczę i zostaje tylko podanie antybiotyku. Tak bardzo się przed nim broniłam i nic z tego :-( dostałam DUOMOX podobno teraz już nie szkodliwy i mój gin to potwierdził ale i tak strasznie się martwię.

Do góry