reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

asiuk faktycznie nie zauważyłam :-D:-D:-D

Kurcze umówiłam się z tym moim ginem za tydzień na wizytę ... bo mnie postraszył, że od ciąży prawidłowej do patologicznej mały krok, że to najważniejszy czas i takie tam ..... ale nie uśmiecha mi się iść za tydz za 150zł ... mówię do niego, że to mi za dużo, żeby chodzić co tydz, to mi odpowiedział, że to dobrze zainwestowane pieniądze... że jak chcę mogę przyjść za 2 tyg albo i za 3 bo to moja ciąża on chce za tydz.... i cholera nie wiem co robić ....

Witajcie kobitki...
Ic za dwa tyg a w miedzyczasie jak by sie cos działo pojdziesz na pogotowie i znow kasa zaoszczedzona.Wiadomo ze gin bedzie chciał zebys chodziła co tydzien to znow zarobi wiecej kaski.

reklama
No własnie wiem ze tak moze byc mam cisnieniomierz w domku bede sprawdzac ;), ale 5 raz badan prywatnie robic nie bede załamał mnie ta wypowiedzia ;/ jak cos to od razu sie przejade na IP ale dawno nie spotkalam tak niekompetentnego pacana i jeszcze mu powiedzialam koles w ogole nie kupuje nie uzywam soli. Obrzeki moga byc tez od nerek albo od watroby i sobie poszlam .

Oceanika, to przerażające że można spotkać takich ludzi..
Moja mama spotkała się z niekompetencją lekarza, jak wylądowała na SORze po wypadku i lekarz przepisał zastrzyki, mama była zdziwiona że taka duża dawka więc zwróciła mu uwagę. Lekarz się uparł że wszystko jest tak jak być powinno.. ale mama podeszła na oddział kardiologii i tam fachowca spytała. Jak pokazała receptę to ten lekarz aż oczy wywalił i powiedział, że gdyby wykupiła te zastrzyki z taką dawką to już by jej tu nie było.. Bo za silne! A był na tyle życzliwy że sam mamie nową receptę wypisał!

P. wszedł do pokoju i jak zapytałam go co robimy to powiedział, że nie wie.. a potem spojrzał na mnie "chcesz jechać gdzieś? to po to umyłaś włosy?" ;D Jaki on dziś domyślny ;D

P. wszedł do pokoju i jak zapytałam go co robimy to powiedział, że nie wie.. a potem spojrzał na mnie "chcesz jechać gdzieś? to po to umyłaś włosy?" ;D Jaki on dziś domyślny ;D

gratuluję domyślnego faceta...;):-)
Dziewczyny nie wiecie, czy dzidziuś przed porodem rusza się bardziej energicznie czy raczej się wycisza. Na różnych stronach różnie piszą, wiec chyba nie ma na to jakiejś reguł???

Joastyna -niby powinno mniej z racji tego, ze mniej miejsca i wogole, jednak jeśli dzidzia nie jest duża to wcale tak nie musi być. W sumie to nie ma reguły, tylko takie gadanie :)

Bakalia - a ja mojego A. Wlasnie wysłałam po odbiór mojej kolacji do restauracji - zupa pomidorowa, i placki ziemniakami z sosem pieczarkowym, i nawet nie próbował marudzic bo zaraz by dostał ochrzan Haha :d

reklama
Do góry