reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

miała być pizza, miało być cokolwiek ale nie ma! Samochód nie chce zapalić, P. się wkurza i wyładowuje sie na nim a jak mu uwagę zwróciłam to kazał mi się zamknąć.. więc tym sposobem nigdzie nie pojechaliśmy. Szkoda mi tylko jego, że tak się wkurza na ten samochód - bo to już porażka, 10 min wcześniej mu zapalił.. a teraz nie! I tak codziennie.. ;/

Asiuk
odstawiłam, tzn lekarz kazał mi juz nie brać od 36 tygodnia bo ciąża donoszona, a jak będę luteinę brała to nigdy nie urodzę..

Jostyna mi lekarz mówił, że niby powinien mniej maluszek się ruszać.. no ale jak jest mały i ma jeszcze miejsce to pewnie będzie się do końca turlał ;)

reklama
Alka ja tam nie mam czasu bawić się w przygotowywanie czegoś do jedzenia- jem jak leci:-D ogórek/ plaster sera/ jabłko/ garść chrupek śnaidaniowych/jogurt/ogórek konserwowy ze słoika/kosteczke czekolady/ gruszkę/ 4 paluszki słone/ 2 cukierki/ plasterek żółtego sera.......... i po godzinie kolacja zjedzona:-D. W zasadzie dziś to już chyba zjadłam jutrzejszy obiad i czwartkowe śniadanie:sorry:. Nie wiem tylko jak nazwać posiłki odbywające się nocą:eek:

:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: zjadłam wafle ryżowe i nie jest źle :)

aninaaa normalnie mówię ci - ogórki konserwowe "kaszubskie" w takiej zalewie z papryczką i cebulką-palce lizać- choć je akurat staram się dozowac bo boję się że to jednak z octem i nie wiem jak mały na to:-D.

no widzisz Alka napewno coś tam jeszcze znajdziesz....
no właśnie bakaalia mi też kazał teraz już odstawić, zastanawiałam się tylko czy jak "tak nagle" to nie urodze jutro:-D

Asiuk też tak myślałam, że jak odstawię to w odstępie kilku dni zacznę rodzić i co?? mały siedzi jak siedział ;D Ale wiadomo, może być u Ciebie inaczej ;D
Ogórki to tylko kiszone jeśli już o nich mowa ;-)

Nikki jadłam rano jak zwykle. Ale na szczęście przeszło po czekoladzie, bo już myślałam, że wrócę do lekarza;-)
Asiuk tak i zrobię, znam swojego małego i wiem kiedy zacznie się ruszać. Więc sugestią GI nie będę zaprzątać sobie głowy;-)

ja bylam wlasnie na zakupach Ł. zostal pierwszy raz z obojgiem dzieciakow... i stwierdzil ze juz ma dość :p a co dopiero jak ja pujde do szkoły:)

Umyłam dzis lodowke:) i posprzatalam mieszkanko teraz tylko zostalo Ł. mycie naczyn:p

reklama
jezu, dziewczyny, gadam z przyjaciółką moją, ktora dostała okres dziś, po 17 miesiącach nie posiadania go. Ja pierdziele, co laska ma humor w tym momencie. PMS z potrojoną siłą ją opętał. Coś strasznego. Ja tu z humorem a ta na mnie naskakuje.

Trochę czuję się skołowana przez to:eek:

Do góry