reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Jestem wściekła.
kolejny wieczór nadszedł, chce spać, ale dzidzia postanowiła znów dać popis. Rusza się mega na wszystkie strony - Okey, tylko przy tym rusza głowa i tak uciska mi szyjke, ze zaraz zacznę wyc z bólu, cholera! :(
bylam pod prysznicem, wzięłam nospe .. Nic.
czy to normalne?? :(

reklama
Wrzuciłem na listę wszystkie leniwe laski, ale niestety z braku danych (też jestem leniwy i nie chciało mi się szukać, czy przypadkiem gdzieś podały informacje) są na samym dole listy i nie wiadomo kiedy urodzą.

Strzyga wymyśliła, żeby poukładać listę najpierw według dat narodzin dziecka te, które urodziły, a później według terminów porodów wszystkie pozostałe.

Aha i z racji, że dużo piszecie mogę coś przeoczyć w postach, bo czytam "po łebkach", więc pewniejszą metodą jest pisanie na PW. Chyba, że Strzyga coś zauważy i uzupełni.

Asteria albo P u mnie mozna uzupelnic imie Fabian P fajny pomysl z ta lista:-)

a tak wogole to bylam dzis na urodzinach i tak sie zesteresowalam ze myslalam ze bedziemy do szpitala jechac:-(
wyobrazcie sobie ze cos gadali o naszym synku i przekrecili imie i zaczeli sie wszyscy swinsko smiac i robic zarty a ja siedzialam tam i probowalam byc spokojna i sie nie denerwowac i ze tak powiem nie popsuc ur :wściekła/y:Ktos zamias Fabian powiedzial Pawiian a pozniej dodal pawian pusci pawia :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: solenizantka powiedziala ze to nie na miejscu sie tak smiac itd...
a ja wyszlam sie uspokoic do pokoju i tak zaczelam ryczec jak male dziecko nie moglam sie uspoic rozumiem ze ktos sie przejezyczyl ale nasmiewac sie z nienarodzonego dzieciatka w mojej obecnosci :no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: szczyt hamstwa !!! jak juz mnie szwagierka z T uspokoili stwierdzilam ze nie chce nikogo z tych co sie smiali widziec jak urodze a jak sie zapytaja albo przyjda to powiem tylko wypier ...... i nie ma dla mnie tlumaczenia ze ktos byl wypity!!!!! teraz mam caly czas bole brzucha pomimo tego ze sie uspokoilam. no i nikomu nic nie powiedzialam ani ja ani T bo stwierdzilismy ze nie ma sensu. no ale nie wiedza co to znaczy zadrzec z kobieta w ciazy !!!

sorki ze tak sie rozpisalam ale musialam sie wygadac....
milej nocy a ja sprobuje zasnac

Ja KTG będę mieć dopiero po terminie. Tzn termin mam na 21.01 a na KTG zapisana jestem na 23.01.

Bakalia - co do filmów - może nie jest on głupkowaty, ale oglądałaś "Kołysankę"? A z zagranicznych polecam "Snatch" i "Lock Stock and Two Smokin' Barrels".

Malutkans- oj daj spokój, nie warto. Szkoda Twoich nerwów. Ludziska są różni i czasem mają dziwne poczucie humoru. Ciepły prysznic, coś słodkiego i od razu Ci się polepszy. Ściskam Cię wirtualnie:-)
Gośka- a Ty dołączasz do klubu nocnych marków?
Ktg miałam tylko jak byłam na patologii- mam liczyć ruchy i gdyby coś się działo to lecieć do szpitalowa na ktg
Bakalia- bij zabij ale w tym momencie nic sensownego mi do głowy nie przychodzi:zawstydzona/y:
Gabryś- ale boli Cię? brzuch masz napięty? Może to skurcze?
Anastazja, Kasia- jesteście;-)
Choróbcia- poczytałam, zrobiłam pracę na zajęcia a do spania mi daleko... Chyba się pouczę z wrażenia;-) Jak tylko skończę sesję kulek na kurniku of course:-D

Ciekawe jak tam Anisia...

Lajt, dziś chyba dołączę ponieważ za ściana mam 7 rosyjskich wykonawców muzyki hardcore punk, którzy piją wódkę. Co prawda sa cicho w miarę, ale zdarzają się im podniesione głosy i śmiech. Nawet więc jak zasnę to za 10 min obudzi mnie wybuch śmiechu. To pospalam.
Musze czekać aż im się wódka skończy..

Jedyna komedią jaka widziałam w tamtym roku było: kocha, lubi, szanuje i ubawiłam się przednio ;)

GośkaRW jak mozesz wrzucac jeden z moich najukochanszych filmow przekret do jednego worka z Jobem ? No wiesz ?!Skandal!I potwarz!

Ja jestem ze wschodu jak sie konczy wódka to znajduje sie nastepna ;) O biedna Ty ...

Ostatnia edycja:
Ja nie wrzucam tego do jednego worka, poleciłam swoje ulubione, bo job to porażka, której nawet do połowy chyba nie obejrzałam. Stwierdziłam więc, ze bakalia powinna obejrzeć coś innego jak job.

Ja jestem prawie z ukrainy i wiem, ze wódka lubi się nowa znaleźć:) ale malzonek tam czuwa.

Ostatnia edycja:
reklama
dziękuje za tytuły ;-)
mi się chyba ostatnio coś po przestawiało i po 2 w nocy chodzę spać.. a zwykle ok. 23 już zasypiałam.
Gosia takie "głupie" komedie to prawie jedyne filmy prócz przyrodniczych czy dokumentalnych które z P. razem mogę obejrzeć.. bo on w ogóle mało filmów lubi.. zdziwiłam się jak w niedziele ze mną oglądał "Teściowie". A co do sąsiadów za ścianą nie zazdroszczę, ja u moich rodziców jak nocuje to mam sąsiada pod sobą (jego pokój jest idealnie pod moim) a że to blok to jak on słucha w nocy muzyki to ja razem z nim.. ;/

Ostatnia edycja:
Do góry