reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Haha, oceanica- miałam napisac to samo. Że u nas na wschodzie nie ma opcji "skończyło sie":-D
Gośka- powiem Ci że samo "7 rosyjskich wykonawców muzyki hardcore punk" wbiło mnie głeboko w fotel:szok: No to trzymaj się dzielnie.
A ja idę swoją królewnę odniosę do jej łóżka i może chociaż poleżę z małżonkiem
Dobrej nocy

reklama
Lajtway:D na mnie można liczyć:p

Malutkans:)
nie przejmuj się...ludzie są jacy są...tego nie zmienisz, ale odpłacisz się im:) jak będą chcieli synka zobaczyć to czasu nie będziesz miała dla nich:)

Gośka...hmmm...ja bym się dobrego drinka napiła...w schowku mam 3 czarne wódki, które czekają na mój panieński:p

Ewelina - zależy od lekarza. U nas, mimo że chodzę na NFZ od 35 tygodnia mam co wizytę KTG. Z tego co mi wiadomo wszyscy nasi lekarze tak robią. No ale każdy z nich jest lekarzem "szpitalnym", więc może mają większą świadomość ewentualnych konsekwencji...

ogólnie ja już zauważyłam, że w zasadzie Ty trafiłaś na super lekarza jak na nfz, praktycznie żadnej różnicy z prywatnym ale to moze kweestia że są "szpitalnymi"

ewelina: ja karmi pije przez cala ciaze to piwo bezalkoholowe ;-)
bakalia: a ogladalas film Kac Vegas i Kac Vegas w Bangkoku? My zrobilismy sobie ostatnio z mezem seans i nie zaluje ze go ogladalam :-D SUPER!!
Ja dzisiaj wstalam wyjatkowo szybko, wczoraj sciagnelam sobie film listy do M. i zaraz sobie go wlacze. Moj spi wiec mam chwile dla siebie. U nas zapowiada sie dzisiaj ladna pogoda, zero wiatru i nie jest zimno:-D

reklama
Melduję się o poranku. Mąż wygonił towarzystwo i po 2 zasnęłam. O 8 pobudka i już zdążyłam trochę posprzątać.
Teraz siedzę, pije herbatę i jem ciastka. Przed śniadaniem, którego nie chce mi się robić. Prościej sięgnąć po hita czekoladowego :cool:

Coś na sos sms cisza niepokojąca...

A dziś dzień płaczu. Jak widzę te filmiki wosp z dziećmi to mi się strasznie zbiera na płacz.
Owsiaka nie trawię, ale przyznaje mu honor za to co stworzył i co robi.

Ostatnia edycja:
Do góry