reklama
Gosia - Klavell na pewno nie ma, ale nie wiem na ile aktualna jest lista "styczniowych mam 2012". Tak jak już pisałam - ja to zrobiłam hobbystycznie, normalnie moderatorką jest Asteria
Justyś - widać nie zgłosiłaś się do Asterii i nie wpisała Cię na listę. Jest Was takich "tajemniczych" trochę...
Justyś - widać nie zgłosiłaś się do Asterii i nie wpisała Cię na listę. Jest Was takich "tajemniczych" trochę...
Ostatnia edycja:
mnie brak na liscie :-( no trudno:--(
lepiej juz mi sie chodzi, juz mniej boli, calymi dniami spie. Dzisiaj moj stwierdzil ze jedziemy kupic zmywarke !!! JUPI !!! Bardzo sie ciesze mam nadzieje ze bede zadowolona i bede z niej czesto korzystac .
Do Asterii wyslalam info zeby wpisala mnie na liste mam 2012 ale do tej pory cisza.
lepiej juz mi sie chodzi, juz mniej boli, calymi dniami spie. Dzisiaj moj stwierdzil ze jedziemy kupic zmywarke !!! JUPI !!! Bardzo sie ciesze mam nadzieje ze bede zadowolona i bede z niej czesto korzystac .
Do Asterii wyslalam info zeby wpisala mnie na liste mam 2012 ale do tej pory cisza.
Strzyga zauważyłam, że pan Strzyg pominął Cię na tej liście i wpisał siebie zamiast Ciebie, że niby to on urodzi małe Strzygątko hehee
Zresztą P. teraz powinien usunąć te dziewczyny, które absolutnie się nie udzielają - niech chłop ma coś pożytecznego do roboty
....
a tak w ogóle to dzień dobry
Zresztą P. teraz powinien usunąć te dziewczyny, które absolutnie się nie udzielają - niech chłop ma coś pożytecznego do roboty
....
a tak w ogóle to dzień dobry
niki222
Fanka BB :)
Anastazzja- czuję się pominięta.Ja mam termin bliziutko Was i też się nie zamierzam się wcześniej rozpakować a może nawet później.kurcze..mi się nie wydaje, żeby aż 75 dziewczyn się u nas aktywnie udzielało ale tak czy siak...22 już rozpakowane, a mamy dopiero początek stycznia jak tak dalej pójdzie to zostanę sama na polu chwały z Alką czy Asiukiem (Ty Marcia terminu nie doczekasz coś tak czuję)\
A tak w ogóle to dzień dobry mamusie. Tak wczoraj marudziłam, że spać nie mogę a już chyba po 12 poszłam spać i zasnęłam.Budziłam się chyba kilka razy na siusiu i koło 9 pobudka.Skonsumowałam śniadanko i jestem przeszczęśliwa.
Oceanica- ja też mam wrażenie, że ruszam się tylko do lodówki. Matko, jaka ja jestem ciągle głodna.Zamówiliśmy wczoraj pizze,zjadłam kilka kawałków, koło 19 sałatkę owocową sobie zrobiłam, gdzieś za godzinkę zjadłam 3 kanapki ze schabem. A koło 23 resztę ptasiego mleczka wedla-niebieskiego. I kurde,ciągle byłam głodna-jakieś wariactwo.
Jak A. wstanie, jedziemy do Jego mamy na spóźnione urodziny i coś czuję, że do burger kinga podejdziemy- weźcie mnie powstrzymajcie bo ile można jeść
tysia-ja uwielbiam moją zmywarkę i nie wyobrażam sobie bez niej kuchni:-). Jak wyślesz na priv Asterii żeby Cię wpisała i JustYs też na listę styczniowych mam to będziecie na liście-do dzieła.Jeszcze się styczeń nie skończył
Ostatnia edycja:
niki to wskoczysz na moje miejsce, bo ja bardzo chciałabym wcześniej
P. no i jeszcze jedna uwaga, wiadomo, że ja i Marcia będziemy mieć Franków, a Donia chyba Amelkę (o ile dobrze pamiętam) ... więc kolejne zadanie uzupełnić te dane, których my same nie uzupełniłyśmy - pamiętaj kobiecie w ciąży się nie odmawia jezuuu wredna jestem:-)
P. no i jeszcze jedna uwaga, wiadomo, że ja i Marcia będziemy mieć Franków, a Donia chyba Amelkę (o ile dobrze pamiętam) ... więc kolejne zadanie uzupełnić te dane, których my same nie uzupełniłyśmy - pamiętaj kobiecie w ciąży się nie odmawia jezuuu wredna jestem:-)
niki222
Fanka BB :)
Alka- mogę wskoczyć. Sama piszesz, że ciężarnej się nie odmawia
Strzyga-lista superowa. Ja pomimo że jestem z Wami od października, też jakoś nie kojarzę części dziewczyn.
Strzyga-lista superowa. Ja pomimo że jestem z Wami od października, też jakoś nie kojarzę części dziewczyn.
hej
P-jestem pod wrazeniem listy styczniowek. Super!Strzyga-kawal dobrej roboty z tym policzeniem nas- teraz bedziesz sprawdzac obecnosc??;-)
marietta-ja tam Cie pamietam
Justys-nie jestes maloznaczaca. Ja np lubie czytac, choc nie zawsze mam wene, zeby cos napisac, ale wiekszosc styczniowek kojarze( oczywiscie tych, ktore sie udzielaja)
------------------
Co do snu, to ja tez jakas senna w dzien jestem i podsypiam troszke i potem w nocy nie moge zasnac.Syndromu wicia gniazda nie posiadam No i jak juz pisalam wczesniej, tez jeszcze nie zamierzam rodzic!!!! MAm termin na ok 20 stycznia i nawet mysle przenosic troszke
Milego dnia!
P-jestem pod wrazeniem listy styczniowek. Super!Strzyga-kawal dobrej roboty z tym policzeniem nas- teraz bedziesz sprawdzac obecnosc??;-)
marietta-ja tam Cie pamietam
Justys-nie jestes maloznaczaca. Ja np lubie czytac, choc nie zawsze mam wene, zeby cos napisac, ale wiekszosc styczniowek kojarze( oczywiscie tych, ktore sie udzielaja)
------------------
Co do snu, to ja tez jakas senna w dzien jestem i podsypiam troszke i potem w nocy nie moge zasnac.Syndromu wicia gniazda nie posiadam No i jak juz pisalam wczesniej, tez jeszcze nie zamierzam rodzic!!!! MAm termin na ok 20 stycznia i nawet mysle przenosic troszke
Milego dnia!
reklama
~P.
Styczniowy tata
Wpisując dane na listę zauważyłem, że niektórych mam nie ma, ale pomyślałem, że może nie chcą upubliczniać swoich danych. Jak chcą to zawsze mogą podesłać info w prywatnej wiadomości do mnie lub Strzygi. A co, biurokracja musi być!
Kupiłem sobie nowy telefon
Jak Asteria szanowna moderatorka pozwoli, to można wstawić listę do odpowiedniego tematu.
Kupiłem sobie nowy telefon
Jak Asteria szanowna moderatorka pozwoli, to można wstawić listę do odpowiedniego tematu.