reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Osiągnęłam wyżyny lenistwa, kanapa ma już zagłębienia od mojego kuperka, ruszam się głównie do lodówki. To już oficjalne : Ja też jestem leniem ;D

Za to mój stary miał takie wicie gniazdka że hoho. Poprał, poprasował, okna pomył nawet wózek wyprał ;)

reklama
ehhh...położyłam się o 22 i o 2 obudziły mnie te laski nad nami, bo znów jakąś imprezę miały i tym razem postawiły na kareoke...MASAKRA!!

Oceanica;D to nie powstrzymuj tego swojego:p:p:p niech sprząta:D:D:D

Gośka..faceci by porodu nie przeżyli..jestem tego prawie pewna:p u mojego nawet ruchy Hanki w brzuchu wywołują panikę:p:p

kurcze..mi się nie wydaje, żeby aż 75 dziewczyn się u nas aktywnie udzielało:) ale tak czy siak...22 już rozpakowane, a mamy dopiero początek stycznia:) jak tak dalej pójdzie to zostanę sama na polu chwały z Alką czy Asiukiem:p (Ty Marcia terminu nie doczekasz:D coś tak czuję:D:D)

w ogóle wczoraj w sklepie P. nagle zaczął mi się przyglądać uważnie i zbladł:D ja się pytam: "co jest??!!", a on "gdzie Ty masz brzuch??"..ja patrzę i faktycznie brzuch mi opadł:D:D ale sama jakoś tego nie zauważyłam:D no może, że lepiej mi się oddycha, ale to też bez szału:):) więc tłumaczę temu mojemu P. że to normalne pod koniec ciąży, bo dziecko schodzi coraz niżej...a on z prawie szaleństwem w oczach "ale to co?? rodzisz już???"...na co tylko się na niego spojrzałam i powiedziałam "tak, w tej chwili"...ale chyba nie zrozumiał żarciku, bo cały wieczór bacznie mi się przyglądał:D:D:D

oj... bidulka <przytulam> ja zjadłam sałatkę zagryzłam winogronem i czekam na ten piękny moment kiedy zachce mi się spać :-)

Mój K oszalał :szok: przez pół wieczora tłumaczył naszym znajomym co byli u Nas że on chce zobaczyć jak główka wychodzi (jak to się tam wszystko rozszerza) i chce zobaczyć łożysko :szok: durny jakiś!!!
Kategorycznie powiedziałam że ma zakaz patrzenia tam! bo go uderzę! a ten że ON CHCE :szok:

dolaczam sie do tych niespiacych. Mam skurczyki nieregularne;-)
moze zrobimy liste mam oczekujacych udzielajacych sie ;-)

Anastazja-dzieki, dobrze mi wrozysz

ale sie nam dziewczyny rozpakowaly:))))))) na kogo dzisiaj kolej? ja lubię 7...mogę ja :tak:

w ogole jestem zawiedziona. Nie moge miec swojej poloznej w szpitalu bo jakies zasady sie zminily. Czyli radz se sama. Loteryjka na kogo trafie....błeeee...

reklama
Cześć dziewczyny:-)
Wpadłam do Was na chwilkę.
Oglądałam wczoraj na tvn style program S.o.s. dla świata prolog.Bardzo mnie to poruszyło.
Jest nas tutaj dużo i myślę,że gdyby każda zobaczyła,przekazała dalej...Każdy najmniejszy krok się liczy.
Wejdźcie na te stronę,zobaczcie chociaż prolog i same zdecydujcie.
http://www.sos.wwf.pl
Myślę,że wszyscy powinniśmy zacząć o tym myśleć.
Pozdrawiam mamusie:-)

Do góry