reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

dzien dobry :)
mi wczoraj dwa razy wypadlo to cos czyli moge byc pewna ze to czop.
wczoraj zrobilam gar golabkow dla szwagierki a dzis idziemy na urodzinowa impreze:-) i boli mnie od wczoraj wieczorem brzuch moj T tylko chodzil i pytal rodzisz?? hihi bole sa nieregularne wiec narazie siedze i mu nic nie mowie zeby pozadnie mi ta kuchnie skonczyl :-p

reklama
Witam się i ja z rana !;-)
Ja ostatnio ćwiczyłam pamięć w nocy, jak zasnąć nie mogłam i prawie podobne wyliczenia co Tobie Strzyga mi wyszły. Nie sądziłam, że pamiętam tyle nicków;-)
Nie mogę spać...ze stresu. Zaraz budzę D. i na IP. Mam nadzieję, że wrócę do domu. W sumie nie zauważyłam żeby coś się działo i żebym specjalnie inaczej się czuła, więc nie mają podstaw mnie zatrzymać.
Chociaż gdyby powiedzieli dzisiaj, że zrobią mi cc zaraz, to mogę zostać:-)

Heloł ja też się na porodówke nie wybieram ;p Małej jest tak dobrze, że absolutnie nic się nie dzieje. Rosnę, puchnę i cisza. Więc posiedzę jeszcze z Wami.

A co do wwf prolog wspierałam ich ponad dwa lata ale jak zobaczyłam na swoim nowym pierwszym Tv ostatnio jak sponsorują Najsztuba i Maciąg na Malediwach a także pare innych wybitnych ekologów i badaczy natury bardzo szybko wypisałam się z tej instytucji. Nie namawiam, nie odradzam ale wolę podwieźć karmę do schroniska przynajmniej wiem że trafi tam gdzie trzeba.

hej dziewuszki :)
u nas wszystko w porządku :-) wczoraj był pierwszy dzień bez butli :-D Maksio przeżył na samym cycuchu :-D juupi :)
tatuś dostał wychodne i pierwszy raz w życiu wrócił nad ranem :p i teraz śpi hihi :) mówi że nasz synuś będzie najzdrowszym dzieciaczkiem na świecie :-D trzeba było "opić" synka :) razem z nim był też świeżo upieczony tatuś :) moja dobra koleżanka urodziła 5stycznia córeczkę.. :) więc tatusiowie razem pępkowali :-)

ale Wam fajnie z tym jedzonkiem.. jak tak Was troszkę podczytuję to mi ślinka leci... :-p
oczywiście trzymam kciuki za pomyślne porody :-)
i w szoku też jestem że już tyle nas się rozpakowało :-p faaajnie :-D

Witam się i ja.
Spuchłam dziś nieźle, co widać na twarzy. Muszę umyć głowę i doprowadzić się do jaiegokolwiek stanu używalności iść po coś na śniadanie, bo z S byliśmy na zakupach w czwartek i nakupiliśmy tyle rzeczy, że w lodówce mamy światło oraz keczup. A specjalnie samochodem pojechaliśmy (bo, jak już kiedyś wspomniałam mam delikatny zakaz poruszania się sama w komunikacji miejskiej, więc nie ładowałam już karty).

Strzyga - ja mam pytanie, czy w tych 70 ponad nas są wszystkie dziewczyny od początku? Chodzi mi to, czy są tam też dziewczyny jak np klavell, która musiała nas opuścić? Przejrzałam listę styczniowych mam i paru w ogóle nie kojarzę.

EDIT: Uwielbiam Roberta Więckiewicza. Sory, ale musiałam to napisać :D

Na liście są tylko te osoby, które wpisały się do tematu "Lista styczniowych mam" + "Lista rozpakowanych styczniowych mam" + "Sos sms".

Oczywiście z racji lenistwa nie wszystkie dane są uzupełnione. Fajnie jakby każda z Was dosłała brakujące info.

Zobacz załącznik styczniowki.pdf

reklama
Do góry