reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

GAbryś,to podziwiam,ja nie znoszę myć łazienki. zawsze zostawiam na koniec,nie widzę w tym nic przyjemnego :) zdecydowanie wolę kuchnie

ja z porodem to muszę się jeszcze wstrzymać z tydzień,jak nie więcej,chociaż do 20,aż wszystko pozałatwiamy :)

reklama
anina - to mozemy sie wymienić, bo akurat kuchni myć to ja nie lubie .. zwłaszcza myć naczyń i lodówki a wlasnie pasowałoby mi to zrobić :wściekła/y:

Gabryś - my mieszkamy w hostelu :) Mamy swoją część i zajmujemy się resztą we dwójkę. To jest malutki hostel, bo mieści się w domu. W sumie jest 10 pokoi, z czego 1 zajmujemy my i mamy jeszcze jeden na naszym piętrze, który można powiedzieć jest zapasowy i w ostateczności tu ludzi dajemy. Zazwyczaj śpią tu znajomi i rodzina.
Reszta jest na piętrze i poddaszu. 8 pokoi.

Wróciliśmy ze szpitala:-) Wszystko jest w jak najlepszym porządku. Mój D. niezadowolony, bo nastawiał się, że "wypuszczą" już małego.
Ale przynajmniej zobaczyłam szpital. Trafiłam na kompetentnego i niezwykle przyjemnego lekarza. Jak mnie badał, to nawet nic nie poczułam ( a u mojego zawsze bolało coś). I szpital sam w sobie świetny, sale odnowione, nawet nie śmierdzi szpitalem:-)
I mniej się boję dzięki doktorkowi. Więc zostaje nam dalej czekać. 10 dni:-)

Justys - Ty widze zadowolona jestes z takiego obrotu sprawy bardziej niż Twój D.:-)

a ja się wykapałam, oczywiscie do tego wymylam sobie prysznic, powiesilam pranie, i nastawilam nowe, i czekam az mi sie zrobi kawka :D potanczylam tez troche haha, ale mała nie chce wylazic :-)

Chciałam się pochwalić, że w końcu napisałam ostateczny plan porodu - został też wydrukowany i dołączony do rzeczy do szpitala :-) Jestem z siebie dumna, bo codziennie myślałam, by to w końcu zrobić, aż mnie wczoraj M. zmotywował no i mam:happy2::happy2::happy2::happy2:

Gabryś bo ja sobie powtarzam, że nie jestem gotowa;-) A tak naprawdę, to mam stracha, stres i odwlekam to na jak najpóźniej;-)

Chciałam się pochwalić, że w końcu napisałam ostateczny plan porodu - został też wydrukowany i dołączony do rzeczy do szpitala :-) Jestem z siebie dumna, bo codziennie myślałam, by to w końcu zrobić, aż mnie wczoraj M. zmotywował no i mam:happy2::happy2::happy2::happy2:

A pokazałabyś go, bo jestem ciekawa:-D

Alka brawo :) ja też muszę...aczkolwiek pytalam polłonej i mówila mi, że rzadko dziewczyny z planem przychodzą. JJa może też się wreszcie zmobilizuje...przezorny zawsze ubezpieczony :)

Justys Ty uwazaj bo po badaniu moze się już coś dziać ;-) znie znaju już godziny ;-) moja kolezanka była u gina ten jej powiedzial, ze na razie porodu ani widu ani slychu a jej po 2 h pecherz pekł...:-D

reklama
Witajcie babeczki...

Dzis juz wszystko z moim M przygotowalismy dla Remika wiec moze przychodzic.
Buuuu nie widze siebie na liscie u ~P przeciesz tez jestem styczniowka:-(

aha zgłaszam sie do mycia łazienki...Lubie to robic jak sa wszysctkie płyny itp

Do góry