reklama
Alka - P. kazał Ci powiedzieć, że nieprawda, bo nie będzie na tym samym łóżku - co najwyżej na tej samej sali
Ha! żeby się nie zdziwił ;-)
ja się obraziłem i robię własną listę!
:-d:-d:-d
kama1102
Mama Bartka i Nikoli
To ja dołączam to grona tych leniwszych ciężarówek, nie czuję żadnego powera
Strzyga, to niezłe wyliczenia porobiłaś. Tylko tak sobie myślę, że mnie nie ma na żadnej liście, bo nie przypominam sobie, żebym Asterii jakieś dane wysyłała, no ale to wyłącznie mój błąd.
Ja nie miałam ani sterylizatora ani podgrzewacza i teraz też nie zakupiłam, ale te mamy, które używały, no to chwalą.
Ja dziś z synkiem w hoplandzie 2 godziny byłam, młody sobie użył, nie wiem, kiedy następnym razem tak się będę mogła z nim wyprawić
Strzyga, to niezłe wyliczenia porobiłaś. Tylko tak sobie myślę, że mnie nie ma na żadnej liście, bo nie przypominam sobie, żebym Asterii jakieś dane wysyłała, no ale to wyłącznie mój błąd.
Ja nie miałam ani sterylizatora ani podgrzewacza i teraz też nie zakupiłam, ale te mamy, które używały, no to chwalą.
Ja dziś z synkiem w hoplandzie 2 godziny byłam, młody sobie użył, nie wiem, kiedy następnym razem tak się będę mogła z nim wyprawić
niki222
Fanka BB :)
Czy Wam też się nie chce jeszcze spać?u mnie to chyba przez te dzisiejsze drzemki.
kama-fajnie, że Synuś mógł poszaleć.
kama-fajnie, że Synuś mógł poszaleć.
Alice_1
Fanka BB :)
O kurcze sporo już się styczniówek rozpakowało. Strzyga dobra robota.
Człowiek nawet nie myślał, że ten czas tak szybko zleci w ciąży.
Człowiek nawet nie myślał, że ten czas tak szybko zleci w ciąży.
witajcie ponownie, my nie dawno wróciliśmy z urodzin (wcześniej) bo P. źle się czuł (pije rzadko, więc jak dziś usiadł między ludzi którzy prawie ciągle piją to go załatwiło raz dwa, do tego jeszcze ja mu wciskałam jedzenie i tym sposobem rozchorował się - a, że ja nie chciałam stać nad nim w łazience to zamówiłam taxi i pojechaliśmy do moich rodziców, bo dziś tu nocujemy) teraz zasnął, a ja stwierdziłam że spać nie mogę więc wejdę zobaczyć co słychać Wytańczyłam się troszkę, ale jakoś sił nie miałam żeby się "wczuć" w muzykę więc nie do końca jestem usatysfakcjonowana! Dostałam też skurczy, więc stwierdziłam że decyzja o powrocie do domu jest jak najbardziej właściwa
reklama
22 już rozpakowane?? O kurcze. I jeszcze 53. To też mnie zadziwiło, bo myślałam ze jest nas koło 30.
Wydaje mi się ze aż 70 ponad to raczej się tu nie uaktywnia
Melduje również brak syndromu wicia gniazda oraz wyraźną chęć leniuchowania.
Wydaje mi się ze aż 70 ponad to raczej się tu nie uaktywnia
Melduje również brak syndromu wicia gniazda oraz wyraźną chęć leniuchowania.