reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

reklama
Jako, że wieczór długi i nudny, pokopiowałam listy "styczniowych mam" i "rozpakowanych styczniowych mam", sprawdziłam wątek "SOS sms" i wyszło mi moje drogie, że już 22 styczniówki się rozpakowały. A może i więcej, bo nie sprawdzałam, czy któraś nie chwaliła sie wyłącznie na wątku "styczeń 2012" - tu jest za dużo postów, żeby je wszystkie sprawdzać i porównywać z listami :p

W każdym razie mamy wg moich wyliczeń 22 styczniowe (lub grudniowe) dzieciaczki, a zostało nas do rozpakowania 53.

Ależ jestem z siebie dumna :p

Jako, że wieczór długi i nudny, pokopiowałam listy "styczniowych mam" i "rozpakowanych styczniowych mam", sprawdziłam wątek "SOS sms" i wyszło mi moje drogie, że już 22 styczniówki się rozpakowały. A może i więcej, bo nie sprawdzałam, czy któraś nie chwaliła sie wyłącznie na wątku "styczeń 2012" - tu jest za dużo postów, żeby je wszystkie sprawdzać i porównywać z listami :p

W każdym razie mamy wg moich wyliczeń 22 styczniowe (lub grudniowe) dzieciaczki, a zostało nas do rozpakowania 53.

Ależ jestem z siebie dumna :p
Ty chyba czytasz w moich myślach:-D, bo ja się właśnie nad tym zastanawiałam. A teraz już nie muszę, jak wszystko ładnie masz obliczone.Dzięki piękne:-).
A zostało jeszcze 53? czy w sumie było Nas 53??

Strzyga ja się chyba pochwaliłam w wątku styczniowym ale jestem też w "rozpakowanych mamusiach" więc myślę, że nie namieszałam za mocno :-D
Pozdrawiam

Niki - zostało nas 53. Było niby 75, ale raz, że nie wszystkie są zapisane (np. na liście styczniowych mam nie ma Renny i Citronki), dwa, że nie wszystkie się udzielają, więc tego tak nie widać. P. właśnie ogarnia to w Excelu, w wersji tabelkowej - mi się nie chciało aż tak :p

Magdalena - zaraz wielka... znudzona zimnym, mokrym, styczniowym wieczorem :p

ch_aga - nie - Ty byłaś gdzieś (chyba w SOS sms) i jestes na mojej liście ;)

W sumie to ja tą listę zrobiłam dla siebie, z ciekawości. Ogólnie moderacją zajmuje się Asteria i żeby znaleźć się na oficjalnej liście trzeba jej wysłać PW z danymi. A że wszystkie Mamusie zaaferowane, a niektóre jeszcze w szpitalach, to troszkę się to opóźnia i na oficjalnej liście rozpakowanych jest 13 dziewczyn :)

Ostatnia edycja:
Strzyga no to teraz myślę, że powinnaś swoją listę wysłać Asterii na priv ... będzie jej łatwiej uzupełnić listę rozpakowanych mam :-D
a no i jeszcze pytanko ... do jakiej grupy zaliczyłaś udzielającego się forumowicza o pseudonimie P. ??? Rozpakowany czy oczekujący??? ;-):-D

Ostatnia edycja:
Strzyga mimo wszystko i tak pomożesz Asterii :)
a P. to powinien się teraz na Ciebie obrazić za to pominięcie :-D ... ja mam jakieś dziwne przeczucie, że Ty i P. rozpakujecie się dokładnie tego samego dnia, o tej samej godzinie, w tym samym szpitalu i co więcej na tym samym łóżku hehe :happy2: ... tak jakby czekacie na ten sam poród :tak:

reklama
Do góry