reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

Czesc dziewczyny! Mnie pare dni nie bylo, moze nawet tydzien sie uzbiera, bo dokanczam sprawy w pracy i ostatnio kipesko z czasem bylo, ale na poczatku lipca hce isc na zwolnienie, wiec bedzie dobrze.
A mnie dzisiaj znowu strasznie muli, a juz myslalam ze mi mdlosci przeszly. Za to moj starszak coraz bardziej rozkoszny, jak tydzien temu zrobil pierwsze kroki, to juz tak zasuwa, ale jeszcze sie czesto przewraca, wiec na zewnatrz nie da sie go puscic.
Postaram sie teraz ponadrabiac:-)

reklama
Myszka to teraz musisz mieć oczy dookoła głowy..:) ale fajnie musi być oglądać postępy swojego dziecka;)

a ja zaraz spadam do mojej starszej Pani...uff..znów będę mordować kwiatka kawą, ale starszej Pani nie da się tego wybić z głowy...ledwo co udało mi się ograniczyć faszerowanie mnie słodkim...ciężko było...nawet początki cukrzycy (kłamstwo-mój akt desperacji:p) nie przemawiały do Niej:p bo przecież taki jabłeczniczek to zdrowy jest! jabłuszka ma, a nie cukier:D ale przecież nie powiem jej, że dupa rośnie:D bo ona uważa mnie za taką chudzinkę...:p

A ja byłam dziś ciągnąć druta, tzn naciągnąć hehe tzn u ortodontki byłam, bo od stycznia aparacik noszę i powiem Wam, że spojrzała na mnie i pyta: a Pani to przypadkiem nie jest w ciąży?? Na co ja odpowiadam: no tak się składa, że przypadkiem jestem hihi:-)

Anastazzja miłych odwiedzin ;)

witam dziewczyny po weekendzie!!!!!!
Ale sie rozpisalyscie, ciezko nadrobic....
Hej Dorota chyba mamy te same obiekcje i obawy, bo jestesmy w tym samym wieku....
Ja mialam weekend dosc imprezowy, w sobote wesele, a w niedziele wielkie spotkanie rodzinne.... jestem troche zmeczona i moja dzidzia jakas cichutka jest, mam nadzieje, ze wszystko jest dobrze....
Jutro mam badania prenatalne tzn narazie usg i testy PAPPA.... Bardzo sie denerwuje :(

reklama
Do góry