reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

no tak, ale jakby cos sie dzialo, jedziesz rano na Ip i rodzisz, przemeczysz sie w nocy, najwyzej w dzien odespisz troche, a tak, jak wypijesz rano to dzien z glowy...... no sama nie wiem, ale ja wole takie oczyszczania na noc robic....

reklama
ja to sobie mysle, ze nasi Mezowie to uwielbiaja ten spozniajacy sie porod ;) bo sa taaaaacy nam potrzebni, a ja mam taka ochote, ze nie wiem ;)
kochana jak Cie przeczysci tylko, to tez dobrze,samo zdrowie, ja chyba tez w niedziele w nocy sprobubje, jakos mnie osmielilyscie :)
to Gabrys POWODZENIA!!!!!

w nocy coś się uwalnia z organizmu co sprzyja porodom,ale co to nie powiem,bo nie pamiętam.

dziewczyny na wszystko jest odpowiednia pora,widocznie maluszki jeszcze nie są gotowe. spokojnie,na bank każda urodzi :)

Ostatnia edycja:
wlasnie sie zalamalam........:-( moj T wzial sie za przerabianie cieplej wody z gazu na prad wiec musi kluc w scianie w kuchni pomnmy tez kurz i syf ale on wlasnie przebil sie do lazienki i odpadla narazie jedna kafelka... i co teraz nie dosc ze na kuchnie kasa idzie to teraz bedzie trzeba cos wykabinowac z lazienka....:-:)-:)-( mam nadzieje jednak ze mlody poczeka bo ktos to musi posprzatac :-(

niech mi ktoś powie o co chodzi facetom?? pisałam do P. kiedy będzie napisał że nie wie, to ja mu odpisałam żeby się dowiedział .. a on "to wcale mnie nie będzie" ... i od słowa do słowa napisał "idę spać" .. dostanę szału kiedyś.

Gabryś jestem ciekawa czy zadziała ten olejek ;)

niech mi ktoś powie o co chodzi facetom?? pisałam do P. kiedy będzie napisał że nie wie, to ja mu odpisałam żeby się dowiedział .. a on "to wcale mnie nie będzie" ... i od słowa do słowa napisał "idę spać" .. dostanę szału kiedyś.
Pff, Niewiadomo.. Olej to, tak Ci radzę. Mój A. Ostatnio tez miewa jakieś humory i fochy, doszłam do wniosku, ze nie będę się wkurzac niepotrzebnie. Nie zwracam na to uwagi. Pózniej sam przychodzi skruszony wielce.

reklama
Na tyle na ile mi charakter pozwala to olewam.. ale jestem poirytowana! i tak powstrzymałam się od napisania mu co myślę, więc napisałam tylko że jeśli jest zmęczony to niech śpi i koniec, żeby nie się kłócić ^^

Do góry