reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

Ewelina kurczę, to jest dopiero historia! Widocznie maluszek czekał na odpowiedni moment ;-)

Właśnie pisał mi P. że jednak jutro do pracy nie idzie więc super! Ma niedługo przyjechać do moich rodziców po mnie i pojedziemy do nas do domu, a jutro o 17.00 przyjedziemy bo na te urodziny idziemy ;)

Mami ja Ci naprawdę współczuje, po części też dziele Twój ból - tylko my na razie nie mamy problemu z wtrącaniem się do naszego dziecka, a ogólnie tekstami o tym że będziemy głodować itd. jak będziemy na swoim! Ja chociaż bym chciała czasem coś powiedzieć, to dostaje paraliżu i tylko żalę się P. ale on na szczęście odzywa się za każdym razem i staje w naszej obronie - chociaż wiem że szału dostaje jak słucha takiego głupiego gadania!

reklama
Ewelina my na razie opcji takiej nie mamy żeby mieszkać sami! ;/ Z drugiej strony są momenty dobre, ale więcej jest takich że zamykamy się z P. sami u góry i wolimy nie schodzić na dół! No ale musimy przetrwać jakoś..

znów łapią mnie skurcze.. co by sie nie przerodziły w regularne!

Gabrys ja juz probowalam wszystkiego, wieszac zaslony, myc podloge na kolanach, herbaty z lisci malin wypilam cale opakowanie, seks codziennie ;) stymulacja brodawek,goraca kapiel z podszczypywaniem.... I NIC!!!!!
I tez zastanawiam sie nad tym olejkiem..... ale to podobno jest ohydne, jak zastosujesz to napisz!!!!!!!!
Mami a Ty sie nie poddawaj, badz dzielna!!!!!
Bakalia hm.... chyba sie przerodza w regularne to juz 38tydz, wszystko jest mozliwe :)
Ewelina, masz racje najlepiej miec ciasne ale wlasne!!!!!!!!! i wtedy zdrowe stosunki panuja w rodzinie!

Kurcze a Iga chyba tez juz urodzila, albo sie leni i nie wchodzi na BB......

Pati - no właśnie u mnie wysiłek fizyczny rownież nic nie daje. Ani sprzątanie, mycie, kąpiele, seks :/ został mi ten olejek, i powoli oswajać się z myślą mega przeczyszczenia po nim, zastanawiam się tylko czy próbować już dziś wieczorem czy lepiej jutro rano :p jak narazie czekam na A. Ma przywieźć zakupy, i w tym olejek :p

reklama
Do góry