reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Ewelina kurczę, to jest dopiero historia! Widocznie maluszek czekał na odpowiedni moment ;-)

Właśnie pisał mi P. że jednak jutro do pracy nie idzie więc super! Ma niedługo przyjechać do moich rodziców po mnie i pojedziemy do nas do domu, a jutro o 17.00 przyjedziemy bo na te urodziny idziemy ;)

Mami ja Ci naprawdę współczuje, po części też dziele Twój ból - tylko my na razie nie mamy problemu z wtrącaniem się do naszego dziecka, a ogólnie tekstami o tym że będziemy głodować itd. jak będziemy na swoim! Ja chociaż bym chciała czasem coś powiedzieć, to dostaje paraliżu i tylko żalę się P. ale on na szczęście odzywa się za każdym razem i staje w naszej obronie - chociaż wiem że szału dostaje jak słucha takiego głupiego gadania!

reklama
Ewelina my na razie opcji takiej nie mamy żeby mieszkać sami! ;/ Z drugiej strony są momenty dobre, ale więcej jest takich że zamykamy się z P. sami u góry i wolimy nie schodzić na dół! No ale musimy przetrwać jakoś..

znów łapią mnie skurcze.. co by sie nie przerodziły w regularne!

Gabrys ja juz probowalam wszystkiego, wieszac zaslony, myc podloge na kolanach, herbaty z lisci malin wypilam cale opakowanie, seks codziennie ;) stymulacja brodawek,goraca kapiel z podszczypywaniem.... I NIC!!!!!
I tez zastanawiam sie nad tym olejkiem..... ale to podobno jest ohydne, jak zastosujesz to napisz!!!!!!!!
Mami a Ty sie nie poddawaj, badz dzielna!!!!!
Bakalia hm.... chyba sie przerodza w regularne to juz 38tydz, wszystko jest mozliwe :)
Ewelina, masz racje najlepiej miec ciasne ale wlasne!!!!!!!!! i wtedy zdrowe stosunki panuja w rodzinie!

Kurcze a Iga chyba tez juz urodzila, albo sie leni i nie wchodzi na BB......

Pati - no właśnie u mnie wysiłek fizyczny rownież nic nie daje. Ani sprzątanie, mycie, kąpiele, seks :/ został mi ten olejek, i powoli oswajać się z myślą mega przeczyszczenia po nim, zastanawiam się tylko czy próbować już dziś wieczorem czy lepiej jutro rano :p jak narazie czekam na A. Ma przywieźć zakupy, i w tym olejek :p

reklama
Do góry