reklama
Mami - ja to na twoim miejscu już po prostu w wypadku takich tekstów zasmialabym się jej prosto, perfidnie w twarz
Ja zjadłam czekoladę, powiesilam pranie i leżeć.. Chciałabym się ogarnąć i iść do sklepu ale strasznie mi się nie chce..
Ja zjadłam czekoladę, powiesilam pranie i leżeć.. Chciałabym się ogarnąć i iść do sklepu ale strasznie mi się nie chce..
krupka
Entuzjast(k)a
citronka owszem lepszy :-)
ah zapomnialam wczesniej napisac co powiedziala moja przyszla tesciowa wczoraj.
otot:
ze mam sie okrywac bo bakterie przenosze na mala.
bo glowka jej lezy do odbicia na mojej klatce piersiowej nie no jakas paranoja:-)
ja bym sie przykrywala, ale raczej ze wzgl. na to, aby jej sie nie ulało na mnie
Kurcze dużo osób pisze o gorących kapelach właśnie i seksie, przysiadach, albo lekkim masażu górnej części brzucha pod prysznicem. U mnie seks nie działa niestety ale dziś spróbuje gorącej kąpieli
Ja zawsze lubiłam gorące kąpiele i teraz w ciąży nadal kąpałam się w gorącej...i nic mnie nie bierze...ani to ani to..
Mami91
Fanka BB :)
ja to nie wiedzialam az co powiedziec jedyne co wydusilam to ze ma przestac.
ewelina26k
co do antykoncepcji to my chyba nie będziemy...w zasadzie prawie 6 lat się nie zabezpieczaliśmy...no i ja chcę 2 dziecko, może nie tak odrazu co by się wszystko zregenerowało po cc
Justyna - tylko do kąpieli ma być masaż górnej części brzuszka, lekkie szczypanie górnej części, i trzeba powtarzać kilka razy. Na innym forum niektórym kobietom pomagało ponoć. Stosowały inne tez miksture położnych czyli : olejek rycynowy, banan, sok pomarańczowy - zmiksowac i wypić
Mami- musisz przestać być tak łagodna. Niektórymi ludźmi trzeba poprostu wstrząsnąć.
Mami- musisz przestać być tak łagodna. Niektórymi ludźmi trzeba poprostu wstrząsnąć.
Ale wogole bez zabezpieczeń przez 6 lat??co do antykoncepcji to my chyba nie będziemy...w zasadzie prawie 6 lat się nie zabezpieczaliśmy...no i ja chcę 2 dziecko, może nie tak odrazu co by się wszystko zregenerowało po cc
reklama
ewelina26k
Ale wogole bez zabezpieczeń przez 6 lat??
niestety tak, na początku czasem liczyłam dni płodne i nieplodne ale potem wyszłam z założenia, że jak będzie ciąża to będzie