reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Citronka taka wkładkę wcześniej samej się kupuje w aptece, a potem zakłada w gabinecie? Czy samej? Albo może któraś z Was wie, ja jeszcze nie rozmawiałam o antykoncepcji z lekarką, dopiero po porodzie będę. Ale chciałabym się wstępnie zorientować ;)

reklama
Citronka taka wkładkę wcześniej samej się kupuje w aptece, a potem zakłada w gabinecie? Czy samej? Albo może któraś z Was wie, ja jeszcze nie rozmawiałam o antykoncepcji z lekarką, dopiero po porodzie będę. Ale chciałabym się wstępnie zorientować ;)

lekarz daje recepte kupujesz a pozniej idziesz do gabinetu na zalozenie, na sciagniecie rowniez do gabinetu sie udajesz;)

dobra ubieram Nine i jedziemy po Wojtaszka - dobrze ze dzis mamy samochod bo pogpda taka ze starch z wozkiem wychodzic...

hej a ja sobie latam miedzy salonem a pokojem sprawdzac czy emilka spi i oddycha:szok:
i pozapominalam co mialam napisac;/
ale pamietam o:
Melisa czekamy na wiesci :-) pewnie juz po:-)
Bakalia 6 kroli haha jakbym slyszala siebie wczoraj wieczorem :-)
ja tez ciekawa jestem o antykoncepcje teraz po :) ja myslalamo spiralce ale nie wiem czy bezieczne:confused:
ja juz zgubilam 10 prawie bo wazylam 45 wczoraj a dwa dni temu 46 masakra ja nie chce chudnac;/;/
zrobilam sie brzydka teraz mam brzydkie cycuchy i tylek;/;/

i wez tu dogodz:-)
zmykam sprawdzic co u emi:-)
a wy dziewczyny po cc nie mialyscie dzieciaczkow przy sobie?

hej a ja sobie latam miedzy salonem a pokojem sprawdzac czy emilka spi i oddycha:szok:
zmykam sprawdzic co u emi:-)

chyba jestem wyrodna matka przy was... bo ja to nie zagladam w ogole do malej jak spi:) dopiero jak sie odzywa:p

Tak to to samo
biggrin.gif

bakalia ja zamiast mamcia przeczytalam macica hahah nawet czytac juz nie potrafie:-)
asteria ja zagladam bo zdarza sie jej ze nie oddycha czasami przez chwile i pare razy mnie juz wystraszyla na amen. a jak sie zachlysnela mlekiem i nie mogla zlapac oddechu to jak wkoncu zaczela normalnie oddychac i jesc z powrotem to zaczelam plakac ze strachu:szok:

Mami oj, współczuje tego strachu! Ale Emilka silna dziewuszka da sobie rade, dobrze że mam mamusię która o nią dba;)
nudzi mi się.. okropnie! na dodatek powinnam poszukać czegoś do ubrania na jutrzejsze wyjście ale mi się nie chce.. już mnie żebro boli od leżenia na lewej stronie ciągle..

reklama
Do góry