Citronka taka wkładkę wcześniej samej się kupuje w aptece, a potem zakłada w gabinecie? Czy samej? Albo może któraś z Was wie, ja jeszcze nie rozmawiałam o antykoncepcji z lekarką, dopiero po porodzie będę. Ale chciałabym się wstępnie zorientować
reklama
Asteria
Wdrożona(y)
Citronka taka wkładkę wcześniej samej się kupuje w aptece, a potem zakłada w gabinecie? Czy samej? Albo może któraś z Was wie, ja jeszcze nie rozmawiałam o antykoncepcji z lekarką, dopiero po porodzie będę. Ale chciałabym się wstępnie zorientować
lekarz daje recepte kupujesz a pozniej idziesz do gabinetu na zalozenie, na sciagniecie rowniez do gabinetu sie udajesz
dobra ubieram Nine i jedziemy po Wojtaszka - dobrze ze dzis mamy samochod bo pogpda taka ze starch z wozkiem wychodzic...
Mami91
Fanka BB :)
hej a ja sobie latam miedzy salonem a pokojem sprawdzac czy emilka spi i oddycha
i pozapominalam co mialam napisac;/
ale pamietam o:
Melisa czekamy na wiesci :-) pewnie juz po:-)
Bakalia 6 kroli haha jakbym slyszala siebie wczoraj wieczorem :-)
ja tez ciekawa jestem o antykoncepcje teraz po ja myslalamo spiralce ale nie wiem czy bezieczne
ja juz zgubilam 10 prawie bo wazylam 45 wczoraj a dwa dni temu 46 masakra ja nie chce chudnac;/;/
zrobilam sie brzydka teraz mam brzydkie cycuchy i tylek;/;/
i wez tu dogodz:-)
zmykam sprawdzic co u emi:-)
a wy dziewczyny po cc nie mialyscie dzieciaczkow przy sobie?
i pozapominalam co mialam napisac;/
ale pamietam o:
Melisa czekamy na wiesci :-) pewnie juz po:-)
Bakalia 6 kroli haha jakbym slyszala siebie wczoraj wieczorem :-)
ja tez ciekawa jestem o antykoncepcje teraz po ja myslalamo spiralce ale nie wiem czy bezieczne
ja juz zgubilam 10 prawie bo wazylam 45 wczoraj a dwa dni temu 46 masakra ja nie chce chudnac;/;/
zrobilam sie brzydka teraz mam brzydkie cycuchy i tylek;/;/
i wez tu dogodz:-)
a wy dziewczyny po cc nie mialyscie dzieciaczkow przy sobie?
Mami91
a wkladka to to samo co spirala czy nie?
Asteria
Wdrożona(y)
hej a ja sobie latam miedzy salonem a pokojem sprawdzac czy emilka spi i oddycha
chyba jestem wyrodna matka przy was... bo ja to nie zagladam w ogole do malej jak spi dopiero jak sie odzywa
Tak to to samo
Mami91
bakalia ja zamiast mamcia przeczytalam macica hahah nawet czytac juz nie potrafie:-)
asteria ja zagladam bo zdarza sie jej ze nie oddycha czasami przez chwile i pare razy mnie juz wystraszyla na amen. a jak sie zachlysnela mlekiem i nie mogla zlapac oddechu to jak wkoncu zaczela normalnie oddychac i jesc z powrotem to zaczelam plakac ze strachu
asteria ja zagladam bo zdarza sie jej ze nie oddycha czasami przez chwile i pare razy mnie juz wystraszyla na amen. a jak sie zachlysnela mlekiem i nie mogla zlapac oddechu to jak wkoncu zaczela normalnie oddychac i jesc z powrotem to zaczelam plakac ze strachu
Mami oj, współczuje tego strachu! Ale Emilka silna dziewuszka da sobie rade, dobrze że mam mamusię która o nią dba
nudzi mi się.. okropnie! na dodatek powinnam poszukać czegoś do ubrania na jutrzejsze wyjście ale mi się nie chce.. już mnie żebro boli od leżenia na lewej stronie ciągle..
nudzi mi się.. okropnie! na dodatek powinnam poszukać czegoś do ubrania na jutrzejsze wyjście ale mi się nie chce.. już mnie żebro boli od leżenia na lewej stronie ciągle..
Mami91
przepraszam za pomylke dopiero przeczytalam co ja napisalam i komu :-)
mialam odpisac Gabrys ahhh moze jeszcze te ciazowe hormony tak na mnie dzialaja:-)
mialam odpisac Gabrys ahhh moze jeszcze te ciazowe hormony tak na mnie dzialaja:-)
reklama