reklama
Malutkans - ja miałabym ubezpieczenie. Bo sprawa wyglada tak, ze jedna osoba stamtąd powiedziała mi, ze jeśli przyjechalabym tam rodzic i wszystko byłoby załatwione właśnie z tym ubezpieczeniem to dostalabym becikowe i wszystkie pieniążki które normalnie otrzymują urodzone tam dzieci, i teraz to już nie wiem..
Asteria - on przy mnie nie jest biedny Haha a jak myślisz, ten olej rycynowy jest bezpieczny.? Tzn wiem, ze może wywolac biegunki tez :>
Asteria - on przy mnie nie jest biedny Haha a jak myślisz, ten olej rycynowy jest bezpieczny.? Tzn wiem, ze może wywolac biegunki tez :>
Asteria
Wdrożona(y)
Odrazu lewatywa :-)
Nie mam pojecia czy to pomoze czytalam na forum ze niektorym pomaga
Nikii dobry temat! Właśnie z czego będziecie korzystać zabezpieczając się przed kolejnym dzidziusiem?!
U mnie tabletki odpadają, bo P. nie chce żebym się truła (a po drugie ja brałam tabletki żeby mnie tak te miesiączki nie bolały, bo za każdym razem na IP lądowałam na zastrzyku.. po jakimś czasie przestały działać i znów miałam straszne bóle..)
U mnie tabletki odpadają, bo P. nie chce żebym się truła (a po drugie ja brałam tabletki żeby mnie tak te miesiączki nie bolały, bo za każdym razem na IP lądowałam na zastrzyku.. po jakimś czasie przestały działać i znów miałam straszne bóle..)
Lewatywie na własne życzenie to ja dziękuje :dOdrazu lewatywa :-)
Racja, muszę się dowiedzieć konkretnie żeby gdyby coś, nie jechać na mArneGabrys najlepiej by bylo jakbys zadzwonila do urzedu i sie poinformowala zeby pozniej nie bylo :-) tam ci powiedza jak jest i bedziesz pewna i spokojna. powodzenia :-)
Asteria
Wdrożona(y)
ja mysle nad wkladka - chodz dowiem sie wszystkiego jak bede na wizycie u lekarza.
niki222
Fanka BB :)
A kiedy Cię czeka ta wizyta?Jak będziesz już wszystko wiedzieć, pisz piszja mysle nad wkladka - chodz dowiem sie wszystkiego jak bede na wizycie u lekarza.
reklama