reklama
a co to za prośba była??? dawaj jeszcze razNie martw się ja też;-) od wczoraj pisałam prośbę i nikt nie zwrócił uwagi...;]
fazerkamm
Fanka BB :)
livastrid mnie lekarz naciął żeby mnie nie rozerwało.. ale i tak popękałam :-( szył mnie baaaaaardzo długo :-( ach..
chciałabym mieć drugiego dzieciaczka.. ale nie wiem czy dam radę drugi raz przeżyć coś takiego..
chciałabym mieć drugiego dzieciaczka.. ale nie wiem czy dam radę drugi raz przeżyć coś takiego..
Citronka- jutro mam cc jako czwarta, wiec pewnie kolo 12 :-) Juz sie nie moge doczekac :-)
Dzis z mojej sali wzieli o 6 rano dwie Dziewczyny z balonikami na wywolywanie porodu. Jak bylam na poloznictwie dowiedziec sie co i jak (to bylo kolo 14.30), to dowiedzialam sie, ze jedna urodzila po 10 sn. Maluszek wazyl 4200g! I pekla i jeszcze ja nacinali, wiec troche sie wymeczyla, ale Maluszek sliczny :-) A druga jeszcze sie meczyla (czyli juz ponad 8h) i zastanawiali sie czy nie zrobic cc, ale tego jeszcze nie wiem :-)
Pozdrowionka :-)
Dzis z mojej sali wzieli o 6 rano dwie Dziewczyny z balonikami na wywolywanie porodu. Jak bylam na poloznictwie dowiedziec sie co i jak (to bylo kolo 14.30), to dowiedzialam sie, ze jedna urodzila po 10 sn. Maluszek wazyl 4200g! I pekla i jeszcze ja nacinali, wiec troche sie wymeczyla, ale Maluszek sliczny :-) A druga jeszcze sie meczyla (czyli juz ponad 8h) i zastanawiali sie czy nie zrobic cc, ale tego jeszcze nie wiem :-)
Pozdrowionka :-)
ewelina26k
a mnie od rana boli gardło, poszłam do lekarza i zapalenie gaedła
fazerkamm
aniaa pochwale pochwale musze zdjecia z aparatu zgrac...
współczuje! wracaj do zdrówka!a mnie od rana boli gardło, poszłam do lekarza i zapalenie gaedła
fazerka czekamy na małego Maksia ;-)
Strzyga ludzie tak mają, z takich idiotycznych pytan/powiedzonek dobre jest jeszcze jedno (w innym temacie ale mnie rozwala za każdym razem)- mówisz komuś np "wiesz, Wacek zmarł" i słyszysz "ŻARTUJESZ?"-(jak bozie budy nie ma innej reakcji) .
ewelina witaj w klubie - mnie też gardło już odpada-wrrrr
melisa mam wrażenie że włączył Ci się mechanizm "utwierdzania się w wyborze że dobrze zrobiłaś wybierając cc"- trzymam kciuki za jutro oby wszystko poszło jak po maśle.
ewelina witaj w klubie - mnie też gardło już odpada-wrrrr
melisa mam wrażenie że włączył Ci się mechanizm "utwierdzania się w wyborze że dobrze zrobiłaś wybierając cc"- trzymam kciuki za jutro oby wszystko poszło jak po maśle.
reklama
ewelina26k
pozytywne podejście to podstawa