reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Anina - lepiej dla otoczenia, żeby nie, bo ja w ciąży wredna bywam, a jak jeszcze ciąża będzie przenoszona, to ja się stanę w ogóle nie do wytrzymania - za karę, że mnie stresują i popędzają ;P

reklama
livastrid mnie lekarz naciął żeby mnie nie rozerwało.. ale i tak popękałam :-( szył mnie baaaaaardzo długo :-( ach..
chciałabym mieć drugiego dzieciaczka.. ale nie wiem czy dam radę drugi raz przeżyć coś takiego..

Citronka- jutro mam cc jako czwarta, wiec pewnie kolo 12 :-) Juz sie nie moge doczekac :-)

Dzis z mojej sali wzieli o 6 rano dwie Dziewczyny z balonikami na wywolywanie porodu. Jak bylam na poloznictwie dowiedziec sie co i jak (to bylo kolo 14.30), to dowiedzialam sie, ze jedna urodzila po 10 sn. Maluszek wazyl 4200g! I pekla i jeszcze ja nacinali, wiec troche sie wymeczyla, ale Maluszek sliczny :-) A druga jeszcze sie meczyla (czyli juz ponad 8h) i zastanawiali sie czy nie zrobic cc, ale tego jeszcze nie wiem :-)

Pozdrowionka :-)

fazerka dasz radę,tylko najpierw musisz dojść do siebie po tym porodzie i oczywiście zapomnieć co się da :)
a tak na marginesie może byś się pochwaliła tym swoim Skarbem :D

Strzyga ludzie tak mają, z takich idiotycznych pytan/powiedzonek dobre jest jeszcze jedno (w innym temacie ale mnie rozwala za każdym razem)- mówisz komuś np "wiesz, Wacek zmarł" i słyszysz "ŻARTUJESZ?"-(jak bozie budy nie ma innej reakcji) :-D.

ewelina witaj w klubie - mnie też gardło już odpada-wrrrr

melisa mam wrażenie że włączył Ci się mechanizm "utwierdzania się w wyborze że dobrze zrobiłaś wybierając cc"- trzymam kciuki za jutro oby wszystko poszło jak po maśle.

reklama
Do góry