reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

reklama
Anisia- trzymaj się w tym szpitalu i nie denerwuj.Ciśnienie się unormuje i będzie wszystko dobrze.
Fiona-ja widzę.Tyle dziewczyny piszą,wybacz.

Ostatnia edycja:
Unormowało się! Co 8 min silne, solidne, tyłek rozrywające:-) - cieszę się jak murzyn blaszką a mój B. patrzy na mnie jak na debila i mówi: Kochanie jak ty się tak cieszysz, że cię boli to ja też się cieszę.
Aha, ustaliliśmy imię: Jaś (albo Marianna jeśli p. gin się myliła)
Idę jeść!! Potem czekamy aż będą co 4 min albo aż wody odejdą.
Jeszcze tylko Szymuś do dziadków...
Strzyga : "szesnastoletnia tipsiara po litrze absyntu" mnie urzekła - bądź dzielna!!!
Głupim braciom mówimy stanowcze NIE

Ostatnia edycja:
Unormowało się! Co 8 min silne, solidne, tyłek rozrywające:-) - cieszę się jak murzyn blaszką a mój B. patrzy na mnie jak na debila i mówi: Kochanie jak ty się tak cieszysz, że cię boli to ja też się cieszę.
Aha, ustaliliśmy imię: Jaś (albo Marianna jeśli p. gin się myliła)
Idę jeść!! Potem czekamy aż będą co 4 min albo aż wody odejdą.
Jeszcze tylko Szymuś do dziadków...
Dorotka to super.To jak Ty się cieszysz to ja też.Jak możesz to pisz co i jak.A imiona super.

Dorota - i kto zrozumie babę w ciąży? :p

Ja weszłam w etap, gdzie jak dzwoni ktoś do mnie, albo ja do niego to najpierw jest pytanie: "Urodziłaś?", a potem: "A zamierzasz w ogóle?"... Jak się zirytuje, to do lutego donoszę.

Strzyga pytania o to czy już urodziłam, moi rodzice ciągle mają od rodziny! I tylko mi mama przekazuje. P. wczoraj oznajmił że mama moja ma mówić że zamierzam kolejne 9 miesięcy nosić ;)

Fiona współczuje! Ja też czekam na kasę, która miała być w grudniu, a do dziś jej nie ma! Chociaż wiem że mi na koniec miesiąca wyrównają - ale to czekanie mnie dobija!

reklama
Strzyga tylko spokojnie bo stres hamuje całą akcję i faktycznie jeszcze donosisz do lutego:)

Dorotko
,to trzymam kciuk.fajnie że możesz być jeszcze w domku,też bym tak chciała do ostatniej chwili.

Do góry