reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Dorotka trzymam kciuki!!!

Optymistka :-D:-D:-D:-D Mój ma 5 lat i nocki nadal nieprzespane. To tak tylko żeby cię pocieszyć:-D

superrrrr właśnie to chciałam przeczytać :-D

coś mi dziś brzuch twardnieje, ale wątpię, by miało to coś znaczyć :cool2: w dodatku to co Franio dziś w brzuchu wywija też chyba nie mieści się w granicach normy, jakąś jogę tam uskutecznia czy cuś ... :-D

Byłam na zakupach, zrobiłam na ten obiad gołąbki <mniami> i teraz się gotują .... Mam nadzieję, że nic nie spieprzyłam, co w ciąży jest wielce prawdopodobne :tak:

reklama
Pewnie.. w końcu co to są 3 lata - zleci jak z bicza strzelił :-D:-D:-D .... no a jeszcze trzeba wziąć pod uwagę, że w 2013 zamierzam urodzić Franiowi siostrzyczkę :tak:
zdziwisz się jak już młody skończy 3 lata,a Ty się złapiesz za głowę i stwierdzisz "Matko,ale szybko zleciało,przecież dopiero się urodził ! ":) ja się zdziwiłam i dziwię się każdego roku podczas urodzin mojego dziecka. 3...4...5 a teraz 6...-szok.

a to widzę że rodzeństwo już zaplanowane :) ja prawie przez 5 lat twierdziłam że mała będzie jedynaczką bo kolejny raz rodziła nie będę,a tu proszę :) zresztą mój mąż też tak mówił :)

Potwierdzam - mój ma 3 lata i dalej nie daje pospać...
Ale po co się łamiemy - 21.12.2012 ma być koniec świata:-D

P.S. Skurcze co 12 min ale bolą jak h...ra, ale pomiędzy spoko - dziwne to trochę. Chyba rzeczywiście pojedziemy na IP

Alka- ja robię pulpeciki w sosie pomidorowym, ziemniaczki i do tego ogórki kiszone.Obym tylko miała siłę;-)

ja mam dokładnie to samo na obiad :)

Asteria, ja zakładam na rękę gumkę do włosów żeby pamiętać z której piersi ostatnio karmiłam a potem porostu przekładam i w nocy się nie muszę zastanawiać, który cycuch teraz.

Melisa, jutro Twój wielki dzień, ciekawe czy zaśniesz w nocy hehe. Ja po cc już po 8 h wstawałam a po kilku następnych już pospacerowałam na oddział noworodków :-) Wiesz juz o której będzie cięcie?

Ostatnia edycja:
zdziwisz się jak już młody skończy 3 lata,a Ty się złapiesz za głowę i stwierdzisz "Matko,ale szybko zleciało,przecież dopiero się urodził ! ":) ja się zdziwiłam i dziwię się każdego roku podczas urodzin mojego dziecka. 3...4...5 a teraz 6...-szok.

a to widzę że rodzeństwo już zaplanowane :) ja prawie przez 5 lat twierdziłam że mała będzie jedynaczką bo kolejny raz rodziła nie będę,a tu proszę :) zresztą mój mąż też tak mówił :)
pewnie masz rację, że czas zleci nim się obejrzę ...
a co do rodzeństwa, my wiemy, że chcemy dwójkę .... trzecie to najwyżej "z przypadku" hehe no chyba, że w totka wygramy :-D

Dorotka :-( jesteśmy z Tobą!!!!

reklama
Citronka- bo to dobry obiadek jest i mój A. to lubi,więc niech ma póki daję radę w kuchni stać.Bo potem będzie gorzej i zostanie mu jedzenie na stołówce i przynoszenie dla mnie:-D.

Do góry