reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

Dorotka trzymam kciuki!!!

Optymistka :-D:-D:-D:-D Mój ma 5 lat i nocki nadal nieprzespane. To tak tylko żeby cię pocieszyć:-D

superrrrr właśnie to chciałam przeczytać :-D

coś mi dziś brzuch twardnieje, ale wątpię, by miało to coś znaczyć :cool2: w dodatku to co Franio dziś w brzuchu wywija też chyba nie mieści się w granicach normy, jakąś jogę tam uskutecznia czy cuś ... :-D

Byłam na zakupach, zrobiłam na ten obiad gołąbki <mniami> i teraz się gotują .... Mam nadzieję, że nic nie spieprzyłam, co w ciąży jest wielce prawdopodobne :tak:

reklama
Pewnie.. w końcu co to są 3 lata - zleci jak z bicza strzelił :-D:-D:-D .... no a jeszcze trzeba wziąć pod uwagę, że w 2013 zamierzam urodzić Franiowi siostrzyczkę :tak:
zdziwisz się jak już młody skończy 3 lata,a Ty się złapiesz za głowę i stwierdzisz "Matko,ale szybko zleciało,przecież dopiero się urodził ! ":) ja się zdziwiłam i dziwię się każdego roku podczas urodzin mojego dziecka. 3...4...5 a teraz 6...-szok.

a to widzę że rodzeństwo już zaplanowane :) ja prawie przez 5 lat twierdziłam że mała będzie jedynaczką bo kolejny raz rodziła nie będę,a tu proszę :) zresztą mój mąż też tak mówił :)

Potwierdzam - mój ma 3 lata i dalej nie daje pospać...
Ale po co się łamiemy - 21.12.2012 ma być koniec świata:-D

P.S. Skurcze co 12 min ale bolą jak h...ra, ale pomiędzy spoko - dziwne to trochę. Chyba rzeczywiście pojedziemy na IP

Alka- ja robię pulpeciki w sosie pomidorowym, ziemniaczki i do tego ogórki kiszone.Obym tylko miała siłę;-)

ja mam dokładnie to samo na obiad :)

Asteria, ja zakładam na rękę gumkę do włosów żeby pamiętać z której piersi ostatnio karmiłam a potem porostu przekładam i w nocy się nie muszę zastanawiać, który cycuch teraz.

Melisa, jutro Twój wielki dzień, ciekawe czy zaśniesz w nocy hehe. Ja po cc już po 8 h wstawałam a po kilku następnych już pospacerowałam na oddział noworodków :-) Wiesz juz o której będzie cięcie?

Ostatnia edycja:
zdziwisz się jak już młody skończy 3 lata,a Ty się złapiesz za głowę i stwierdzisz "Matko,ale szybko zleciało,przecież dopiero się urodził ! ":) ja się zdziwiłam i dziwię się każdego roku podczas urodzin mojego dziecka. 3...4...5 a teraz 6...-szok.

a to widzę że rodzeństwo już zaplanowane :) ja prawie przez 5 lat twierdziłam że mała będzie jedynaczką bo kolejny raz rodziła nie będę,a tu proszę :) zresztą mój mąż też tak mówił :)
pewnie masz rację, że czas zleci nim się obejrzę ...
a co do rodzeństwa, my wiemy, że chcemy dwójkę .... trzecie to najwyżej "z przypadku" hehe no chyba, że w totka wygramy :-D

Dorotka :-( jesteśmy z Tobą!!!!

reklama
Citronka- bo to dobry obiadek jest i mój A. to lubi,więc niech ma póki daję radę w kuchni stać.Bo potem będzie gorzej i zostanie mu jedzenie na stołówce i przynoszenie dla mnie:-D.

Do góry