reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

reklama
Fazerka - dokładnie tak jak mówi Asiuk :) Mam koleżankę, która przez sześć lat się zarzekała, że nigdy więcej ciąży i porodu. A jakoś ma drugiego, zaplanowanego i wyczekanego synka.

Vilejka, Dorota, dawajcie znać, czy rodzicie naprawdę!!
Niki, Baakalia, powodzenia na wizytach.
Melisa, jesteś odważna!! TRzymam kciuki za jutrzejszy dzień:tak:
Karolcia, to fajnie, że będziesz mieć towarzystwo:tak:
Niki, podobno na ogół kobiety się boją, bo - te które rodzą pierwszy raz - nie wiedzą co je czeka, a te które rodzą po raz kolejny, boją się, bo wiedzą co je czeka. A tak na poważnie - dobrze, że jesteś spokojna, panika nic nie pomoże. Zaszłyśmy w ciążę, teraz musimy jakoś to rozwiązać, hehe
Ach, Asiuk, teraz widzę, że powielam twoje słowa, mam nadzieję, że mi wybaczysz;-)
Mazia, ty masz termin za 2 dni?? Jesteś gotowa?

Masakra mnie rozłożylo na całego, katar i gorączka... koszmar... jeszcze do tego wszystkiego pomylilam w nocy cycuchy przy karmieniu i obudzilam się z takim bólem prawego cycucha że nie wiedziałam jak mam Nine podnieść z lozeczka. Ale z ssak i laktaror pomogły.:)

A co do porodów to powiem wam że się nie pamięta tego bólu, ja wiem ze bolało ale nie potrafilabym określić jak:)

Ostatnia edycja:
Czy jestem gotowa...trudno powiedzieć... no chciała bym mieć to już za sobą i tulić Tomka ale mam strach czy wszystko będzie dobrze (z moim synem) ja mogę cierpieć tylko żeby z nim było wszystko ok:-)

Vilejka to chyba na prawdę bo ona już co 2 min miała. A ja już nie wiem... 3h nieregularnych potem 7h co 10-8 min (bolesnych) a teraz od 20 min spokój (brzuch spięty ale nie boli)- tylko bobo szaleje. Może trzeba na spacer albo potańczyć...
Asteria życzę zdrówka

Cześć wam ! ;-)
O rany tyle informacji od samego rana na forum;p
Dorotka dzisiaj nad ranem pomyślałam, że nie widziałam ciebie wczoraj na forum i myślałam, że może już rodzisz skoro czopa nie masz;p przeczucia nie mylą czasem.
Też czytam " Język niemowląt" podoba mi się podejście autorki, fajnie się czyta i czuje się bogatsza o jakąś wiedzę:-)
Mój D. od dwóch dni uprawia dziwną mantrę powtarza " bobo wyłaź" a ja mówię " nie poczekaj, do moich urodzin" ;D

widze ze przeziebienia nas lapia...mnie boli gardlo i jakos tak dziwnie sie czuje. moji rodzice juz dzis jada do domku i znow zostaniemy sami. pozniej wieczorkiem wstawie zdjecia wozka od malego i z sylwestra hihi zobaczycie jaka ze mnie kula :-D:-D

Dorotka a nie chcesz na IP pojechać na ktg, bo ja teraz byłam w szpitalu to dziewczyna opisywała podobne skurcze jak i Ty nieregularne a na ktg się okazało, że jest ich więcej tylko ona nie czuła i miała już rozwarcie.

Ja byłam w szpitalu dwa dni ale nic się nie działo, brak skurczy na ktg i szyjka zamknięta. Po za tym spychologia jest u lekarzy i jakieś rozgrywki dziwne. Jeden zadecydował, że powinnam mieś cc a drugi to podważył więc się wypisałam. Cała ta sytuacja mnie zestresowała mega, że tam nawet ryczałam bo już miałam mętlik w głowie i nie wiedziałam co się dzieje.

Asteria zdrówka życzę.

reklama
Do góry