Anastazzja
Fanka BB :)
Dorotka no właśnie ja chcę zrobić doktorat, bo albo to albo mgr z drugiego kierunku...ale prawdę mówiąc ten doktorat wydaje się prostszy a ja właśnie chcę zostać na uczelni tzn nie na mojej dlatego doktorat chcę zrobić z czegoś w stylu zarządzanie wiedzą czy zasobami ludzkimi (takie lanie wody), bo po mojej specjalności (zarządzanie systemami produkcyjnymi) mogłabym uczyć tylko na politechnikach, a po takim "gównie" jakie planuję zrobić praca znajdzie się na prywatnych uczelniach
Justyś...uwierz mi...nie ma czego zazdrościć..jutro siedzę na uczelni od 12 do 19...w środę od 10 do 16...w poniedziałek mam od 9 do 16, wtorki i środy już pisałam), w czwartki mam wolne, a w piątki od 8 do 14...i to tylko ćwiczenia są...bo na wykłady nie chodzę...
Justyś...uwierz mi...nie ma czego zazdrościć..jutro siedzę na uczelni od 12 do 19...w środę od 10 do 16...w poniedziałek mam od 9 do 16, wtorki i środy już pisałam), w czwartki mam wolne, a w piątki od 8 do 14...i to tylko ćwiczenia są...bo na wykłady nie chodzę...