reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

no zasuwam, zasuwam...najgorsze jest to, że na jutro (środę) muszę mieć dwa gotowe projekty + nauczyć się na zaliczenie, a w czwartek kolejny projekt..a od przyszłego tygodnia to już w zasadzie maraton kół i zaliczeń...

reklama
Jeszcze raz podziękuję sobie za to że ta cała szkoła już za mną.
Nie wyobrażam sobie teraz nauki w tym stanie no nie wyobrażam, ubiegłam sama siebie, pokończyłam wszystko co miałam i zaszłam w ciążę i jak tu nie wierzyć że te spawy są z góry zaplanowane...

Anastazja - podziwiam Cię jak Boga Kocham.AMEN.

A na forum stały nocny skład?
Anastazja- spoko, ja też zakopana w książkach. O 7.30 mam koło i hm.... chyba nie zdąże się nauczyć. A ile zostało do sesji wolę nie liczyć
Damy radę! Jak nie my to kto?:tak:

dziewczyny jesteście boskie :-) bb,nauka, ciąża, rodzina, dzieci...i jeszcze po nocach spać nie mogą :-)
no ale to pewnie dlatego że Wy młode jesteście :-)

powodzenia!!! w końcu co dwie głowy...

Kasia- taaa... bo Ty to już babcia jesteś;-) Moje starsze mnie dziś z łoza eksmitowało i skolonizowało tatusia:-D- dlatego nie śpię. A tak poważnie to wracam do nauki, dobrej nocki

Lajtway...to powodzenia rano:D:D:D do 7:30 jeszcze parę godzin:D:D:D ja za godzinę powinnam skończyć projekt i wtedy zabiorę się za naukę na środowe koło:) dobrze, że P. też się uczy:D a sesja cóż...mnie czeka tylko 13 egzaminów:D nie liczę już kół:D bo bym chyba doła załapała:D:D:D

Kasia..no faktycznie Ty to taka stara jesteś:p:p a mnie jeszcze parę lat nauki czeka jak chcę doktor jeszcze trzasnąć:p

Witam:),
Anastazzja, lajtway- podziwiam, że dajecie radę z nauką. Ja studia skończyłam 6 lat temu i teraz sobie już nie wyobrażam powrotu do nauki. Chociaż w mojej pracy trzeba jednak troszkę się podszkalać:-), to jednak nie to samo co sesja.
Dziś wizyta, może GIN mi pokaże moje maleństwo na usg. A dla wszystkich mam, które odwiedzają dziś swoich ginów-udanych wizyt:-).
Spokojnego dzionka życzę.
Kasia- udało Ci się zasnąć?

hej dziewczyny, witam sie z rana, bo A. mnie obudzil kiedy szedł do pracy i nie moge zasnac wiec wykapałam się, umylam naczynia, zrobilam sobie kawkę, i wlasnie płacę rachunki styczniowe - i az mnie serce boli normalnie jak widze ile to kasy :confused2:
Noc byla bardzo spokojna i ciesze sie, ze moglam sie wyspać.
W sumie dopiero wczoraj dotarlo do mnie chyba, ze to ostatnie dni kiedy ot tak moge poprzytulac sie do A. bez limitu czasowego, czy spokojnie zasnac w jego ramionach i zamierzam to teraz bardziej docenić :tak:

Na dziś mam w planach zrobić obiad, rozwiesić pranie, ogladnac film z wypozyczalni bo juz trzymam go o 2 dni za dlugo, ogarnac sie nieco, posprzatac troche mieszkanie, i odpoczywać :tak:

I ja się witam.
Gabryś - mnie też czeka płacenie rachunków w tym jeden za gaz 1800 zł. aaaaaaaa :szok:
No i poza tym w planach mam odpoczywać. Choć chyba pobiegam po schodach później ;)

W ogóle to boli mnie podbrzusze od dwóch dni. W czwartek idę na wizytę do gina to się poskarżę.

A, przespałam caluśką noc. Bez wstawania nawet na siku :) Jestem z siebie dumna, ale dziwne też, bo zazwyczaj mała mi głową po pęcherzu jeździ i co chwile mi się chce siku.

reklama
Gosia - o ranyy, a coż to taki wielki ten rachunek? :eek:
ja biegam po schodach na 4 pietro codziennie, i nic :zawstydzona/y: wątpie by wysiłek fizyczny mogl spowodować u mnie wywolanie porodu - niestety :-p i mnie rowniez od paru dni boli podbrzusze, i z prawej strony brzucha - chociaz to bardziej kłócie.

Do góry